Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın Yeni Dizisi Baba’nın İlk Tanıtımı Yayınlandı

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın Yeni Dizisi Baba’nın İlk Tanıtımı Yayınlandı
Show Tv yeni yıla iddialı bir projeyle giriyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Baba’nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Birçok efsane diziye imza atan Ay yapım yeni projesi için hazırlıklarını hızlandırdı. Daha önce adı Bir Gece ansızın olarak duyurulan ve oyuncu kadrosunda usta oyuncu Haluk Bilginer ile son yılların ünlü ismi Tolga Sarıtaş’ı bir araya getirecek dizinin adı son olarak Baba olarak belirlendi ve yayın kanalı olan Show Tv’de de dizinin tanıtımları yayınlanmaya başlandı. Kanalın yeni yılda ki en iddialı yapımlarından olacak olan ve şimdiden büyük bir kitleyi kendisine bağlayan ve heyecanlandıran yapım Ay yapım imzası taşıyor. Oyuncu castı için çalışmaların devam ettiği Baba’da yer alacak isimler arasında Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş kesinlik kazandı. Ayrıca dizide Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar’ın da adı geçiyor. Haluk Bilginer’in Emin Saruhanlı karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı Baba’nın Show Tv ekranlarında yayınlanan FRAGMANı büyük ilgi görürken fragman sosyal medyada da geniş şekilde gündem oldu.

Fragman Yayınlandı

Ay yapım belki de son yılların en büyük ve iddialı projelerinden birini daha hayata geçirmek için kolları sıvadı. Daha önce adı Bir Gece Ansızın olarak duyurulan ve yayınlanan fragmanla Baba olarak değiştirilen dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturacağı öğrenilirken dizinin senaryosunu ise daha önce kült dizilerin senaryolarını yazan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alacak. Dün itibariyle Show Tv’de tanıtımı yayınlanmaya başlayan Baba seyircinin büyük ilgisini çekti. Fragmanda usta oyuncu haluk Bilginer Emin Saruhanlı karakteri olarak terk edilmiş, virane görünümlü, her şeyin darma dağınık olduğu bir evin odasında tek başına oturmakta ve düşünmektedir. Saçı başı dağılmış bir halde düşünürken arkadan oğlu Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir girer. Baba sözüyle bulunduğu ortandan çıkan Emin Saruhanlı ve oğlu Kadir’in bu resminde fragman biter. Seyirci tarafından büyük beğeniyle karşılanan fragman bir anda binlerce kez seyredilerek dizinin iddiasını da ortaya koydu.

Baba Dizisi Konusu

Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları halen devam eden ve yeni yılla birlikte ekrana gelecek olan yeni dizi Baba bir ailenin darma dağın olma hikayesini ele alıyor. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizide birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatı ekrana taşınacak. Dizide hatalar, ayrılıklar, kavgalar ve en önemlisi geriye dönüp bakıldığında yaşanılan pişmanlıklar anlatılacak. Haluk Bilginer’in başrolünde yer alacağı Baba yeni sezonda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

18-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar