O Ses Türkiye Rap Başvuru Formu Nereden Nasıl Yapılır?

O Ses Türkiye Rap Başvuru Formu Nereden Nasıl Yapılır?
Koltuklar bu kez "rap" için dönüyor! Eypio, Murda, Mero ve Hadise’nin jüri üyesi olacağı O Ses Türkiye Rap 2. Dönem başlıyor. Peki, başvurular nereden nasıl yapılıyor?

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu dijital platform Exxen’de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap’in Jüri koltuğunda ünlü rapçiler Eypio, Murda, Mero ve ünlü popçu Hadise’nin oturduğu O Ses Türkiye Rap yeni sezon seçmeleri başlıyor. Heyecanla başvuruları bekleyen Rapçi gençler başvurular nereden nasıl yapılır araştırmaya başladılar. İşte detaylar…

O Ses Türkiye Rap-2 EXXEN’de! Başvurular Başladı

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın girişimlerinden biri olan O Ses Türkiye, Hollanda kökenli ‘The Voice’ şarkı yarışmasının Türkiye versiyonu olan O Ses Türkiye, ilk kez 10 Ekim 2011’de ekranlara gelmişti. Yaklaşık 11 yıldan beri televizyon dünyasında üstün başarıyla devam ediyor. O Ses Türkiye’nin son versiyonu olarakta ‘O Ses Türkiye Rap’dijital platformda 2. Sezonu için başvurulara almaya başladı.

Ne zaman başlayacağı henüz belli olmayan O Ses Türkiye Rap, bu sezonda hem birbirinden iyi performanslara, hem de yarışmacıların rap müziğe nasıl başladıklarına dair hikâyelere tanık olacağımız bir sezon olmaya hazırlanıyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında O Ses Türkiye Rap için başvuruların başlandığı açıklandı. Rap müzik performansı ile kıyasıya rekabetin yaşanacağı yarışmanın yayınlanacağı Exxen platformuna üyelik için…

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen TV'ye https://www.exxen.com/tr adresi üzerinden üye olunmaktadır. Ad Soyad, e posta bilgilerini girip üyeliğinizi oluşturduktan sonra ücretsiz deneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN'e yeni üyelikler için geçerlidir.

Aylık Abonelik Ücretleri ise;Exxen üyeliklerinde reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı paket sunulmaktadır. Reklamlı olarak içerikleri izlemek için üyelik ücreti aylık 19.90 TL iken, reklamsız üyelik seçeneği 29.90 TL.

O Ses Türkiye Rap 1. Sezondan 

O Ses Türkiye Rap Başvurusu Nereden Nasıl Yapılır?

O Ses Türkiye Rap başvuruları pandemi nedeni ile internet üzerinden video ve bilgi formu doldurularak yapılıyor. Exxen platformunda yayımlanan bu yarışmaya katılmak isteyen adayların,

https://www.tv8basvuru.com/basvuru/turkiye-rapcisini-ariyor/1

adresini ziyaret etmeleri ve burada yer alan formu dikkatle doldurmaları yeterli. Daha sonrasında iş sizin formunuzu okuyacak arkadaşların dikkatini çekip çekmediğinize kalıyor.
Acun Medya Tv8’in sayfasından da başvurular, seçme yerleri ve duyurular başlıklarına da tıklayarak, başvuru formuna da ulaşabilirsiniz. Başvuru formunda sizden Ad, soy ad, kişisel bilgileriniz, sosyal medya hesaplarınız, iletişim adresiniz, daha önce başka yarışmalara katılıp katılmadığınız, rap ve müzikle olan ilginiz. Video ve fotoğrafınız gibi birçok sizi tanıyabilecekleri bilgiler isteniyor. 
 

05-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar