Survivor All Star Yayın Tarihi Belli Oldu

Survivor All Star Yayın Tarihi Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında heyecanla beklenen ve artık geri sayım süreci başlayan Survivor Türkiye All Star’ın yayın tarihi belli oldu.

Tv 8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği yarışma programı Survivor Türkiye yeni sezon için gün sayıyor. Her sezon ilgi ve merakla takip edilen ve reytinglerde de oldukça iyi noktalarda bulunan yarışma programı bu sezon All Star formatıyla ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezonların en iyilerinin buluştuğu bu sezon ki yarışma programının hazırlıkları sürerken yarışmanın yayın tarihi de belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda adaya giden ve kampa giren yarışmacılar son hazırlıklarını ve çekimlerini sürdürürken Acun Medya tarafından Survivor Türkiye All Star’ın yayın tarihi ve afişi yayınlandı. Heyecanla beklenen yarışma programının yayın tarihini bekleyen seyircilerde açıklanan tarihle birlikte rahat bir nefes aldı.

Survivor All Star 15 Ocak’ta Yayında!

Tv 8 ekranlarının heyecanla ve merakla beklenen fenomen yarışma programı Survivor Türkiye’nin bu sezon ki yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde belirlenen yarışmacıların adaya gitmesiyle ve hazırlıkların başlamasıyla son viraja getirilen yarışma programının yayın tarihi 15 Ocak olarak belirlendi. MasaterChef Türkiye’nin yerine yayına girecek olan yarışma programı için geri sayım süreci başladı. Aynı zamanda afişi de yayınlanan yarışma programının adayları geçtiğimiz yıllar Survivor’da yarışan ve başarılı olan adaylar arasından seçildi. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın üstlendiği yarışma programının bu sezon ilk bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Yarışmacılar Kimler?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor Türkiye All Star bu sezona hazır. Sadece bir fiziki güç gösterisi olmayan aynı zamanda dayanıklılık, psikolojik gerilim ve yönetim, disiplin gibi unsurları da içinde barındıran Survivor Türkiye All Star’ın  kadrosunda daha önce yarışmaya katılan başarılı isimlerden Barış Murat Yağcı, Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Nagihan Karadere, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Sema Aydemir, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Sude Burcu ve Nisa Bölükbaşı bulunuyor. Yarışma programının ilk bölümü 15 Ocak Cumartesi Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar