O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu mu?

O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu mu?
O ses Türkiye ile ilgili en güncel bilgiler sadece Canlitv’de. 2019- 2020 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Yine bir O Ses Türkiye zamanı ve yine bir şarkı yarışması. O ses Türkiye’nin takipçileri, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor. O ses Türkiye ile ilgili en güncel bilgiler sadece Canlitv’de. 2019- 2020 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu, diyorsanız haberimize göz atın. Şimdi detaylar

O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu mu?

O Ses Türkiye’nin 2019- 2020 yeni sezonunun başlama tarihi ve hangi jüri üyelerinin yer alacağı belli oldu. O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk yer alacak. O Ses Türkiye 2020’nin ilk seçimleri ve stüdyo çekimleri eylül sonunda başlayacak. O Ses Türkiye moderatörü yine Acun Ilıcalı olacak.

Tamamıyla bir yarışma kanalı olan Tv8'nin en heyecanlı yarışmalarından O Ses Türkiye adlı yarışma programının ne zaman başlayacağı da belli oldu. Yine bir sezona, yeni bir sezona hazırlanan O Ses Türkiye'de seçmeler yapıldı, tüm hazırlıklar bitti. 8 sezondur yayınlanan O Ses Türkiye yarışması 2019-2020 sezonu 6 Ekim Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında olacak.

O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler olacak?

İlk defa 10 Ekim 2011 tarihinde başlayan O Ses Türkiye 9.Sezonuna hazırlanıyor. O Ses Türkiye 2020’da konsept olarak değişen bir şey yok, zira O Ses Türkiye’nin belli bir formatı var; ancak değişen en önemli konu değişen jüri üyeleri oluyor. Acun Ilıcalı genel olarak her sezon O Ses Türkiye’de yeni bir kadro ile izleyicisi karşısına çıkmayı tercih ediyor.

O ses Türkiye’ni jüri üyeleri belli oldu. Bu sezon jüri üyeliği için flaş bir transfer de yapıldı. Jüri koltuğunda oturacağı daha önceden belli olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz’a ilaveten flaş transfer olarak Beyazıt Öztürk de katıldı. Görüşlerine başvurduğumuz Acun Ilıcalı, “O Ses Türkiye”nin jüri üyelerine zam yaptık. Geçen yıl 60 bin lira alan jüri üyelerine bu sezon bölüm başı 70 bin lira vereceğiz.” Dedi.

Geçen yıl O Ses Türkiye Şampiyonu Kimdi?

O Ses Türkiye yarışmasının 2019 yılı şampiyonu gerçekleşen final gecesiyle belli olmuştu. Finale kalan Gülce Kahtalı, Barış-Baran Solar kardeşler, Umut Kaç, Bartu Gürhan, Ferat Üngür ve Anıl Şimşek olmuştu. Halk tarafından gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte O Ses Türkiye 2018-2019 sezonunun şampiyonu Murat Boz'un takımından Ferat Üngür zafere ulaşmıştı

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI

1. sezon: Oğuz Berkay Fidan

2. sezon: Mustafa Bozkurt

3. sezon: Hasan Doğru

4. sezon: Elnur Huseynov

5. sezon: Emre Sertkaya

6. sezon: Dodan Özer

7. sezon: Lütfiye Özipek

8. sezon: Ferat Üngür

07-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar