Beyaz Tv sunucusu Bircan Bali canlı yayında bayıldı!

Beyaz Tv sunucusu Bircan Bali canlı yayında bayıldı!
Ünlü sunucu Bircan Bali canlı yayında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Bali, durumu hakkında açıklama yaparken o anlar herkesi şok etti. Bircan Bali neden fenalaştı! İşte detaylar…

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali canlı yayında aniden fenalaştı. Stüdyodakileri ve ekranları başında bulunan izleyicileri çok korkutan bu baygınlık sebebiyle ambulans çağrıldı ve Bali hastaneye götürüldü. Bircan Bali 5 aylık hamileydi ve fenalaşmasının sebebinin tansiyon kaynaklığı olduğu açıklandı. Bircan Bali ile birlikte program sunan Seren Serengil de olayın şokunu yaşayanlardan. Serengil çok korktuğunu söyledi.

Seren Serengil: Çok korktum!

Beyaz Tv'de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından biri olan Bircan Bali, yayın esnasında fenalaştı. 5 aylık hamile olan Bali'nin o anları saniye saniye kaydedildi. Bir anda bulantı hissi ile kendinden geçen Bali, hamile olduğu için stüdyoda bulunanları çok korkuttu. Program partneri Seren Serengil o anları şöyle anlattı; "Ambulans çağırdık, çok üzüldüm. Tansiyonu düştü, hamile olduğu için de çok korktum. Ambulans müdahale edecek. Ay sinirim bozuldu. Birden bire oldu; bulantıyla beraber." Programda yaşanan şok herkesi etkilerken Bali hastaneye götürüldü.

Bircan Bali neden fenalaştı?

Bircan Bali fenalaşmasının ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede tetkikleri yapılan Bali daha sonra dinlenmek için evine geçti. Bircan Bali, sosyal medya hesabından kendisini merak edenler için paylaşım yaptı ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Instagram hesabından hikaye paylaşan Bali, "Hastaneden geldim, kan seviyemde ve demirimde eksiklikler çıktı, büyük tansiyonum 5'e düşmüş, küçüğü bulamadık bile ambulanstayken. Ben iyiyim bebek de iyi, biraz dinlenicez daha iyi olucaz. Çok teşekkür ediyorum herkese. Arayıp soran herkese çok teşekkürler, çok telefon da kullanmıyacağım. Hepinizi öptüm" açıklamsını yaptı.

Sosyal medyadan yapılan açıklamaya yorum yağdı

Beyaz Tv'nin sevilen sunucusu Bircan Bali, sosyal medyada da oldukça aktif ve yüzbinlerce takipçiye sahip. Seren Serengil ile birlikte Söylemezsem Olmaz mazgazin programını sunan Bali'nin canlı yayında fenalaşması herkesi çok korkuttu ve Bali'nin açıklamaları instagramdan yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri Bali'ye geçmiş olsun mesajlarını iletirken, programda yeniden görmek istediklerine dair yorumlar yaptı.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar