Zalim İstanbul Seti Paydos Dedi!

Zalim İstanbul Seti Paydos Dedi!
Avşar Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve iki sezondur devam eden Zalim İstanbul’un çekimleri tamamlandı ve set Paydos dedi. İşte detaylar!

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 38. Bölümüyle ekrana gelen Avşar Film tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar şahin gibi oyuncuların yer aldığı Zalim İstanbul dizisinde yolun sonunda gelindi. Pazartesi akşamları yayınlanan ve başlarken büyük umutlarla vira Bismillah diyen ancak Pazartesi günlerinin güçlü yapımları arasında kendine çok fazla yer edinemeyen ancak buna karşın yinede seyirci tarafından sevilen Zalim İstanbul her ne kadar çalkantılı günler geçirse de yoluna devam etti ve son ana kadar yarışın içinde olmaya çalıştı. Ancak dizinin reytingi bir süre sonra kanal tarafından yeterli bulunmayınca dizinin kaderi de tayin edilmiş oldu. İşte detaylar!

Zalim İstanbul Final Yapıyor!

Avşar Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul yolun sonuna geldi. İki sezondur devam eden ekran yolculuğu sonunda Antakya’dan kalkıp büyük umutlarla İstanbul’a gelen ve burada tutunmaya çalışan bir ailenin hikayesinin anlatan dizi İstanbul’a geldikten sonra mutluluk yerine kavga, çekişme, hırsın içine düşen bir ailenin hikayesini anlattı seyirciye. Fikret Kuşkan, Mine Tugay gibi üst dizey oyuncuların rol alamsına karşın seyirci hikayeye bir türlü ısınamadı ve diziye fazla rağbet göstermedi. Tabi bunda kanalın son zamanlarda düşen reytingi kadar dizinin sezonun ortasında başlaması da etkili oldu. Nihayetinde iki sezonun ardından Zalim İstanbul 39. Bölümle birlikte final kararı aldı.

Zalim İstanbul 22 Haziran’da Final Yapıyor!

Koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren daha sonra son bölümlerini çekmek için tekrar toplanan ancak başrol oyuncusu Fikret Kuşkan’ın dahil olmadığı ve küçük bir krizin yaşandığı zalim İstanbul bugün itibariyle çekimlerini tamamladı. Son bölüm olacak olan 39. Bölümün çekimlerinin bitmesiyle set ekibi ve oyuncular Zalim İstanbul’la son kez bir araya geldi. 22 Haziran tarihinde yayınlanacak olan 39. Bölümle birlikte final yaparak arşivlerdeki yerini alacak olan zalim İstanbul böylece sıkıntılı geçen yayın sürecini tamamladı. Dizi çekimlerini tamamlandı ve son kez sette paydos sesi duyuldu. Haftaya yayınlanacak final bölümüyle de seyirciye veda edecek dizinin yerine nasıl bir yapımın geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar