O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya Söz dizisinde

O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya Söz dizisinde
Söz Dizisi'nden Seyirciye Büyük Sürpriz. O Ses Türkiye 2016 Birincisi Emre Sertkaya Söz Dizisi'nde. Emre Sertkaya Söz Dizisi İçin hangi Türküyü Seslendirdi?

Star Tv’nin başarılı yapımlarından Tims&B firması tarafından yapılan ve senaristliğini Ethem Özışık, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yaptığı Söz dizisi 11 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde seyirciye büyük bir sürpriz yaptı. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı Söz dizisi pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Terörle mücadelede yer alan bordo bereli askerlerin hikayesinin anlatıldığı Söz Dizisi başarı askeri projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Pazartesi akşamları Star Tv’de yayınlanan dizinin son bölümünde seyirciye büyük bir sürpriz hazırlandı. Minnet Eylemem türküsüyle O Ses Türkiye’de birinciliği göğüsleyen Emre Sertkaya dizinin 73. Bölümünde yer aldı.

Emre Sertkaya Kimdir?

Bir dönem Tv 8’de yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmada yarışan ve sesiyle adeta herkesi büyüleyen Emre Sertkaya, O Ses Türkiye’de seslendirdiği “Minnet Eylemem” şarkısıyla çok beğenilmiş ve taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başarmıştı. Emre Sertkaya 2016 yılında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz’un takımında yer almış ve başarılı performansıyla yarışmada şampiyonluğu göğüslemeyi başarmıştı. Seslendirdiği parçaları kendine göre yorumlayan ve beğeni toplayan genç yetenek uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Uzun süren suskunluğun ardından Emre Sertkaya Star TV’de yayınlanan Söz dizisinde izleyenlere büyük bir sürpriz yaptı. Şampiyon olduktan sonra şehir şehir gezip konserler veren Emre Sertkaya, Star Tv’de yayınlanan Söz dizisinin 73. bölümünde, 'Zülfü Kaküllerin Amber Misali' adlı türküyü yeniden düzenleyip özel olarak seslendirdi. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte genç ismin şarkısı sosyal medyada en çok dinlenenler arasına girdi.

SÜRPRİZİN BİTMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Emre Sertkaya, Söz Dizisi’nin fragmanın yayınlanmasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, kendisine ilgi gösterenlere teşekkür etti ancak sürprizin bitmediğini söyledi. Emre Sertkaya’nın Söz dizisi için yeniden uyarladığı Zülfü Kâküllerin Amber Misali parçasının klibi ise dizinin yeni bölümü sırasında Youtube’dan yayınlandı. Söz dizisinin seyircisi ve Emre Sertkaya hayranları için büyük sürpriz olan bu gelişmenin ardından Söz dizisi ve Emre Sertkaya sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

 

 

 

12-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar