O ünlü de sosyal medya hesabı açtı, bakın ilk paylaşımı ne oldu?

O ünlü de sosyal medya hesabı açtı, bakın ilk paylaşımı ne oldu?
Karantinada kendini izole eden sanatçılardan o ünlü de sosyal medya hesabı açtı. Hayranları ilk paylaşımına binlerce beğeni yaptı. Ünlülerden o isim bakın ilk paylaşımı ne oldu?

Dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgını hepimizi evlerimize hapsetti. Karantinada ünlüler sosyal medya hesaplarını yoğun bir şekilde kullanıyor. Ancak evlerine kapanıp kendini izole eden sanatçılardan o ünlü de sosyal medya hesabı açtı. Hayranları ilk paylaşımına binlerce beğeni yaptı. Ünlülerden o isim bakın ilk paylaşımı ne oldu? Şimdi detaylar

O ünlü de sosyal medya hesabı açtı, bakın ilk paylaşımı ne oldu?

Karantina sürecinde ünlüler hem hayranlarıyla irtibatı koparmamak hem de yüzlerini unutturmamak adına sosyal medya hesaplarını yoğun bir şekilde kullanıyor. Ancak buna direnip de herhangi bir hesap açmayanlar da mevcut. İşte bu isimlerden biri olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, pek çok ünlü ismin aksine Instagram'da kendisine bir hesap açmamıştı. Onun adına birçok sahte hesap açınca kendine ait gerçek bir hesap açmak zorunda kaldı. Başarılı oyuncu Aslantuğ, kendisi adına açılan sahte hesapları kontrol etmek ve hayranlarıyla birebir etkileşimde kalmak adına bir adım attı.

İşte ilk paylaşımı!

Takipçi sayısı her geçen gün artan Mehmet Aslantuğ nihayet daha fazla dayanamadı ve kendisine Instagram’da bir hesap açtı. Kendisine bu konuda yardımcı olan eşi Arzum Onan kendi sayfasından Aslantuğ’un hesabını anonsladı ve sevenlerinden eşini takip etmelerini istedi. Takipçileri Aslantuğ’u takibe başladılar ve heyecanla ilk paylaşımını beklediler. Mehmet Aslantuğ ise Instagram hesabındaki ilk paylaşımında bir uyarıda bulundu. İşte o paylaşım. “Hazır sayfayı başlatmışken şu borcumuzu da ödeyelim. Geç olsun, güç olmasın. Bu vesileyle sayfayı da açmış olduk. Az sonra burdayım”

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

1965 Samsun doğumlu oyuncu üniversite eğitimi için İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırsa da içindeki tiyatro aşkından dolayı okulu bitiremedi ve profesyonel olarak sahne hayatın adım attı. Onun tanınmasını sağlayan dizi 1997 yılında oynadığı "Sıcak Saatler" adlı dizidir. "Bir İstanbul Masalı adlı" dizide "Selim Arhan" rolü ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Sadece dizi ve filmlerde oyuncu olarak değil birkaç projede de yönetmen koltuğuna oturan Mehmet Aslantuğ, kendisi gibi oyuncu olan Arzum Onan'la evlidir.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2015 - Racon: Ailem İçin (TV Dizisi)

2013 - Ben Onu Çok Sevdim (TV Dizisi)

2012 - Göç Zamanı (TV Dizisi)

2009 - Hanımın Çiftliği (TV Dizisi)

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

2003 - Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

2000 - Merdoğlu (TV Dizisi)

1998 - Sıcak Saatler (TV Dizisi)

1997 - Akrebin Yolculuğu (Sinema Filmi)

1996 - Kurtuluş (TV Dizisi)

1992 - Kapıları Açmak (Sinema Filmi)

1990 - Başka Olur Ağaların Düğünü (TV Dizisi)

Yönettiği Yapımlar

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

1998 - Sıcak Saatler (TV Dizisi) Senaryo

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

05-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar