Ogeday Girişken Neden Yok?

Ogeday Girişken Neden Yok?
Survivor 2022 All Star yarışmasında Ogeday'in yokluğu dikkatleri çekti. Acun Ilıcalı eleme konseyinde Ogeday'ın durumuyla ilgili bilgi verdi.

Survivor 2022 All Star yarışmasında Ogeday'in yokluğu dikkatleri çekti. Acun Ilıcalı eleme konseyinde Ogeday'ın durumuyla ilgili bilgi verdi.  Peki Survivor Ogeday Girişken neden yok? Sakatlandı mı? Elendimi?

TV8 ekranlarında seyircisini ekrana kilitlemeye başara survivor All Star'da yarışmacıların yokluğu izleyenler tarafından dikkatlerden kaçmıyor. Gönüllüler takımında yarışan Ogeday neden yok ? Ogeday'in yokluğu hayranlarına panik yarattı.



Survivor All Star 2022 yarışmasında Ogeday neden yok sorusu gündem oldu.. Ogeday'ın bir süre yarışmada olamayacağı bilgisi ise panik yarattı. Ogeday'a ne oldu?

Ogeday Girişken Sakat mı, Elendi mi?

Survivor 2022 yarışmasında ALL Star kadrosunda yer alan ve Gönüllüler takımında hayalleri için mücadele eden Ogeday Girişken’ in olmayışı dikkatlerden kaçmadı. 23 Şubat akşamı yayınlanan eleme konseyinde yer almayan Ogeday için Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Gönüllüler takımının en güçlü erkeklerinden biri olan Ogeday'in yokluğu hayranlarını ve takım arkadaşlarını üzdü. Acun Ilıcalı eleme konseyinde açıklamasında  ''Ogeday şu anda aramızda değil, önemli bir şey olmadığını düşünüyoruz ve geçmiş olsun diyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gönüllüler takımının parlayan ismi Ogeday parkurlarda ki hırsı ile izleyenleri kendine hayran bıraktırmayı başaran güçlü yarışmacılardan biri. Hayalleri için büyük bir mücadele veren Ogeday'in yokluğu ise herkesi meraklandırdı.



Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okuyan Girişken, daha sonra lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Kürek sporu dalında Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı ve parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçti ve sezonun şampiyonu oldu. Litvanya'da dünya çapında gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. 2018 yılında yayınlanan Bir litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakterine hayat vererek oyunculuk hayatına adım attı. 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandıran Ogeday yeniden Survivor 2022 All Star yarışmasında yerini almış ve hayalleri için yarışmaya devam etmektedir.

24-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar