Survivorda All Star Yeni Döneme Girildi. Acun Ilıcalı Açıkladı

Survivorda All Star Yeni Döneme Girildi. Acun Ilıcalı Açıkladı
Survivor All Star 2022 dünyanın en zor yarışması sınırları zorlamaya devam ederken yarışma için yeni kararlar alındı. Acun Ilıcalı sürpriz haberleri konseyde açıkladı.

Survivor All Star 2022 dünyanın en zor yarışması sınırları zorlamaya devam ederken yarışma için yeni kararlar alındı. Acun Ilıcalı sürpriz haberleri konseyde açıkladı.

Dün akşam yayınlanan eleme konseyinde Acun Ilıcalı yeni kararları açıkladı. Survivor'da yeni dönem başlıyor. Birleşme Partisi yaklaşırken aynı zamanda yeni kararlarda beraberinde geldi.

Acun Ilıcalı Konseyde yarışmacılara bilgi verdi. Artık hızlı bir eleme dönemine girdiklerini açıklayan Ilıcalı haftada iki kez eleme yapılacağını duyurdu.

Birleşme Partisi için her takımdan katılacak kişi sayısı belirlenirken kafalarda soru işaretleri oluştu. Ünlüler ve Gönüllüler takımından on birer kişi olarak katılacağını dile getiren Acun Ilıcalı izleyenlerde soru işaretleri oluşturdu.



Konsey ardından yayınlanan Survivor Ekstra’ ya konuk olan Acun Ilıcalı’ ya program sunucusu Furkan Dede ise aynı soruyu yöneltti. Eğer takımlarda ki eleme sayısında dengeler değişir ise nasıl bir yol izleyeceklerini soran Furkan Dede soruya net cevap alamamak ile birlikte, Acun Ilıcalı henüz bu konuda net olmadıklarını sürece göre kararların belirleneceğini ifade ederken Survivor Ekstra’ ya katılan Ilıcalı, birleşme partisine şarkıcı Edis'i davet edeceğini belirtti.


Hızlı eleme döneminin başlamasıyla birlikte yayın günlerinde ise artış oldu. Acun Ilıcalı artık haftanın bir günü daha Survivor'in ekranlarda olacağını duyurdu. Cumartesi Pazar ve Pazartesi dokunulmazlık oyunları oynayan yarışmacılar salı günü ödül Çarşamba ise eleme konseyi sıralamasında akış devam ederken yayın günü bir gün daha arttırıldı. Elemenin hafta da iki gün olmasıyla birlikte yayın günlerine artık Cuma akşamları da eklendi. Yarışmacılar artık daha fazla dokunulmazlık oyunu dolu parkurlara çıkıyor olacak.

Birleşme Partisi martın son haftası olacağını belirten Acun Ilıcalı, Birleşmeye kadar ise haftada 2 eleme yapılacağını ve 3 haftada 6 yarışmacının Survivor'a veda edeceğini belirtti.



Acun Ilıcalı, ''İki takımdan da 2'şer yarışmacı toplamda 4 yarışmacı birleşme partisine gitmeyi 3 hafta önceden garantilemiş olacak. Önümüzdeki hafta oynanacak bu oyunda eşlemede toplam başarı puanına bakılacak.'' ifadelerini kullandı. Yarışmacılar konseyde rakiplerini seçecek.

Survivor All Star 2022 ünlüler ve gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabet hız kesmeden devam edecek.

24-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar