Oğlum 1. bölüm izle

Oğlum 1. bölüm izle
Oğlum 1. bölüm izle: Show TV'nin yeni dizisi Oğlum, 1. bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Oğlum 1. bölüm izle: Ay Yapım ve Show TV ortaklığıyla yeni bir dizi daha izleyiciyle buluşacak. Oğlum dizisi 9 Şubat Çarşamba akşamı 1. bölümüyle ekrana gelecek. Kadrosunda birbirinden önemli isimleri bir araya getiren Oğlum dizisinin ilk bölümünü pek çok meraklı izleyici takip edecek. Bir süredir heyecanla beklenen diziyi milyonlarca kişi televizyondan ya da online bir şekilde internet üzerinden izleyecek. Diziyi izlemek isteyen izleyiciler "Oğlum 1. bölüm full izle" gibi aramalarda bulunuyorlar. Siz de diziyi tek parça ve full HD olarak izlemek istiyorsanız bu adres üzerinden izleyebileceğinizi hatırlatalım. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıdaki yer alan bağlantıya tıklamak.

Oğlum 1. bölüm izle

Show TV'den ekrana gelen Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nihal Yalçın, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan ve Ali Seçkiner Alıcı yer alıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alırken yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Oğlum dizisini yayınlandığı sırada canlı olarak "www.showtv.com.tr/canli-yayin" adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Yayınlandıktan sonra "www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/oglum/2834" ve "www.puhutv.com/oglum-1-bolum-izle" adreslerinden HD olarak izleyebilirsiniz.

Oğlum dizisinin ekrana gelen ilk bölümünü izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden tek parça ve full HD olarak izleyebileceklerini merak ediyorlar. Canlı TV adresi üzerinden ilk bölüme tek tıkla ulaşabilirsiniz. Oğlum dizisinin 1. bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Oğlum dizisi 1. bölüm özeti

İlk maaşın aldıktan sonra vitrinlerde zamanın nasıl geçtiğini fark eden Melike, 6 yaşındaki oğlu Kaan'ı okuldan almakta gecikir. Annesini bekleyen Kaan, bir kirpiye denk gelir ve düşünmeden ilk kez gördüğü hayvanın peşinden parka kadar gider. Bir başka çocuk Efe de o gün aynı parktadır. Ailesiyle iletişimi zayıf ve oyunlardan başka arkadaşı olmayan 12 yaşındaki Efe, Kaan'ın kaybolduğunu fark eder. Elinden tutarak onu karakola kadar götürür. Kaan'ın ailesi İlyas ve Melike ile Efe'nin ailesi Zeynep ve Tuğrul çocuklarını aradıkları esnada yaşanan korkunç şeyden haberdar olurlar. Yaşadıkları bu acı olaydan sonra iki aile için de yeni bir dönem başlar.

09-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler