Oğlum 3. Bölüm İzle!

Oğlum 3. Bölüm İzle!
Oğlum 3. Bölüm İzle; 23 Şubat Çarşamba akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Oğlum Dizisinin yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Oğlum 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka’nın rol aldığı Oğlum bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona henüz yeni başlayan ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle bir anda dikkatleri çeken dram türündeki dizi Oğlum yayınlandığı ilk iki bölümde seyirciden ve otoritelerden tam not almayı başardı. Ay Yapım imzalı yeni dizi Oğlum iki çocuğun farklı ancak şartlarda yaşadıkları benzer hayatları anlatıyor. Bir dram, gerilim ve psikoloji temalı olan dizi yayınlanmaya başlamadan önce seyirci tarafından merakla beklenmeye başlanmıştı. Umudu öne çıkaran bir tanıtımla seyirciye duyurulan dizide kanser tedavisi gören başarılı oyuncu Canan Ergüder’de uzun süre sonra setlerde yer almaya başlamış ve dizide bir psikoloğu canlandırmaya başlamıştı.

OĞLUM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve sezona yeni başlayan dizi Oğlum yayınlanan ilk iki bölümün ardından seyirciden tam not almayı başardı. Dram türünde ele alınan dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep Efe’nin gömleğini polisler gittikten sonra bulmuş ve teslim edip etmeme konusunda büyük bir vicdan muhasebesi yaşamıştı. Öbür taraftan İlyas oğlu Kağan’a bu kötülüğü yapanı bulmaya ve ona cezasını vermeye kararlıdır.

Oğlum 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Oğlum dizisi bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İlk iki bölümde dikkatleri çekmeyi başaran dizinin 3. Bölümünde Demet, Efe’nin İlyas ile karşılaşmasının korkusuyla yalan söylediğini düşünür. Ancak Tuğrul’un avukatı, Efe’nin ifadesinde yaptığı değişikliği aile ile paylaşır. Tuğrul gücünü kullanarak işlerini ve imajlarını düzeltmeyi planlar ve bunun oğulları için olduğunu Zeynep’i ikna etmeye çalışır. Tuğrul planını devreye sokar ancak hiçbir şey beklediği gibi gitmeyecektir. Bu arada oğulları Kaan’ın yokluğuna alışmaya çalışan Melike ve İlyas ikinci bir şok daha yaşayacaklardır. Çiftin kızları Ceren eve gelmemiştir. Çift oğullarının ardından bu sefer de kızlarının acısıyla sarsılırlar. Ay Yapım tarafından hazırlanan iddialı dizi Oğlum bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar