Oğlum Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Oğlum Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Şu sıralar seyircinin merakla beklediği ve Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren Oğlum Dizisinde hangi oyuncular yer alıyor ve dizinin konusu ne? İşte cevabı!

Sezon başında Üç Kuruş ile seyirciyi oldukça meraklandıran ve bu diziyle pazartesi akşamlarında iyi bir reyting yakalayan Show Tv yeni sezon için iddialı projelerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtım fragmanı yayınlanan ve bir anda seyirciyi merak içinde bırakan Baba dizisine ek olarak yine şu sıralar hazırlıklarında sona yaklaşılan Oğlum dizisi de kanalın iddialı yapımları arasında gösteriliyor ve kanalı reytinglerde rakiplerine göre daha avantajlı duruma getireceği tahmin ediliyor. Son günlerde yeni oyuncuların dahil olmaya başladığı yakında sete çıkması beklenen yine bir Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Seyirciler bu arada dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu da araştırmaya başladı. İşte Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisinin konusu ve dizide rol alacak oyuncu kadrosu.

Oğlum Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenen Oğlum Dizisi şu sıralar seyircinin en çok merak ettiği yapımlardan. Dizi birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar sağlarken oyuncu kadrosu ile herkesin dikkatini çekmeye başardı. Dizide şu ana kadar belli olan oyuncular ve canlandıracakları karakterler ise şöyle sıralanıyor. Canan Ergüder (Pedegog Demet), Timur Acar (İlyas), Songül Öden (Zeynep), Feyyaz Duman (Tuğrul), Serhat Teoman, Nihal Yalçın, Kubilay Aka, Tuğçe Karagöz ve Ali Seçkiner. Dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor.

Oğlum Dizisi Konusu Ne?

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Ocak ayı sonunda ekrana gelmesi beklenen Oğlum Dizisinin dram türünde ele alınması bekleniyor. Dizide maddi zorluklar yaşayan bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi hiçbir sıkıntısı olmayan bir ailenin 12 yaşındaki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’in birbirine bağlanan hikayesi bir pedegogun gözünden seyirciye aktarılacak. İki çocuk arasındaki farklılıklar, ailelerin yapısı ve çocuklarıyla olan ilişkileri ve geleceklerinin nasıl şekilleneceği dizinin konusunu oluşturuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturacak. Öbür taraftan dizide başrol oynayacak canan Ergüder ise kanser hastalığından sonra ilk kez ekranlarda yer alacak ve son dizisi olan Menajerimi Ara’da birlikte rol aldığı Serhat Teoman ile aynı seti paylaşacak.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar