Show Tv’nin Yeni Dizisi Oğlum’un İlk Tanıtımı Yayınlandı

Show Tv’nin Yeni Dizisi Oğlum’un İlk Tanıtımı Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Oğlum’un ilk tanıtımı yayınlandı. Dizide Canan Ergüder başrolü oynuyor.

Yeni yılla birlikte Show Tv yeni bir dizi atağına kalkmış durumda. Kanal ekranlarında yayınlanan dizilere ilave olarak iki yeni yapım şu sıralar ekrana gelmek için hazırlık sürecinde. Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Üç Kuruş’a ilave olarak yine Ay Yapım tarafından iki iddialı proje kanal için hazırlanıyor. Bu projelerden biri olan Baba’nın tanıtımı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmış ve bir anda gündem olmuştu. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Baba’ya ek olarak diğer proje Oğlum’da şu sıralar en çok konuşulan dizilerden biri. Özellikle başrol oyuncusu olan Canan Ergüder’in kanser hastalığı sonrası ilk projesi olması dolayısıyla seyirci oldukça heyecanlanmış durumda. Halen hazırlıkları devam eden Oğlum dizisinin de ilk tanıtımı oldukça çarpıcı bir şekilde hazırlanmış olarak yayınlanmaya başlandı.

Oğlum’un İlk Tanıtımı Yayınlandı

Ay yapım tarafından hazırlanan ve yakında Show Tv’de ekrana gelecek olan Oğlum Dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Uzun zamandır süren hazırlıktan sonra diziyle ilgili ilk karelerde böylece gelmeye başladı. Yayınlanan fragmanda karlar altında bir çocuk parkında oynayan çocuklar yer alıyor. Mutlu bir şekilde oynayan çocuklardan biri bir süre sonra yakın planda gösterilmeye başlanıyor. Bembeyaz karlar içinde masumluklarıyla dikkatleri çeken çocuklardan oluşan fragman kadar dizinin başrol oyuncusu Canan Ergüder tarafından söylenenlerde dikkatleri çekiyor. Dizide Pedagog Demet karakterini canlandıran oyuncunun sözleri bu parkta yaşananların bir çocuğun rüyası olduğunu belirtiyor ve sonrasında tüm büyü bozuluyor. Tanıtım oldukça çarpıcı ve vurucu bir şekilde hazırlanmış.

Oğlum Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv’de yayınlanacak Oğlum Dizisi iki çocuğun farklı olan ve farklı yaşanılan hikayesini bir pedegogun gözünden seyirciye aktarıyor. İki çocuğun farklı yaşamları, çevreleri ve ilişkileri ve bunlar arasında yaşadığı çocukluk temel konu. Dizide Canan Ergüder, Timur Acar, Songül Öden, Feyyaz Duman, Serhat Teoman, Nihal Yalçın, Kubilay Aka, Tuğçe Karagöz ve Ali Seçkiner yer alıyor. Dizinin cast çalışması ise halen devam ederken bir hafta içinde sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Dizinin Ocak ayı sonunda ekrana gelmesi planlanıyor.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar