Maske Kimsin Sen Kuzgun Kimdir?

Maske Kimsin Sen Kuzgun Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği ve gündemi işgal eden programlardan Maske Kimsin Sen’de Kuzgun kimdir? İşte cevabı!

Şu sıralar seyircinin gündeminde en çok konuşulan televizyon yapımlarının başında Fox Tv ekranlarında yer alan yarışma programı Maske Kimsin Sen yer alıyor. Program formatı gereği birçok yarışmacı maske altında bulunuyor ve kimlikleri bilinmiyor. Bu halleriyle yarışmada performanslarını sergileyerek jüriyi etkilemeye ve yarışmada bir üst tura çıkmaya çalışıyorlar. Başaramayan aday elenirken son sahnede ise maskesini çıkarıyor ve maske altında hangi ünlü ismin yer aldığı ortaya çıkıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen’de şu sıralar maskelerin altında kimin olduğuyla ilgili en çok konuşulan yapımlar arasında bulunuyor. Seyirci ve hatta televizyon otoriteleri bile maskelerin altında kimin olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. Bu maskelerden biri olan Kuzgunun altında hangi ünlünün olduğu da en çok merak edilen konulardan. Peki Kuzgun maskesinin altında kim var?

Kuzgun Maskesinin Altında Hangi Ünlü İsim Var?

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı, jüri koltuğunda Tansel Öngel, Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un yer aldığı programda maske altında pek çok ünlü bulunuyor. Henüz açılmayanlar hariç hangi maskenin hangi ünlünün olduğu sadece tahmin olarak yer alırken bunlardan biri de Kuzgun maskesi. Kuzgun maskesinin altında hangi ünlünün yer aldığını seyirciler oldukça merak ediyor. Yarışmadaki performansıyla jüri üyelerini ve seyirciyi etkilemeyi başaran Kuzgun’un güçlü bir rakip olduğunu kabul eden diğer yarışmacılar Kuzgun’a karşı daha temkinli hareket ediyorlar. Şu ana kadar başarılı bir yarışma performansı ortaya koyan Kuzgun’un ise ünlü oyuncu Kubilay Aka olduğu iddiaları sosyal medyada ve magazin basınında yer alıyor.

Aras Bulut İynemli mi Kubilay Aka mı?

Maske Kimsin Sen sorusu şu sıralar en çok merak edilen konulardan biri. Maske Kimsin Sen? Peki Kuzgun maskesinin altında olan ünlü isim kimsin sen? Bu soru şu sıralar çok merak ediliyor. Başlarda bu soruya seyirciler ve otoıriteler daha çok başarılı ve genç oyuncu Kubilay Aka’nın ismini söylerken şimdilerde bu soruya başka bir isim daha eklendi. Bu isim ünlü ve başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli. Programın son bölümünde Kuzgun kendisiyle ilgili ipucu verirken şarkı söylemenin hayatının vazgeçilmezi olduğunu söyledi ayrıca yine Kuzgun bir dönem hafıza kaybettiğini de ipucu olarak verdi. Bu bilgiler bir araya getirildiğinde Aras Bulut İynemli’nin şarkı söylemeyi sevdiği ve 7. Koğuş Filminde hafızasını kaybeden bir karakter oynadığı bilindiğinden Kuzgun’un bu oyuncu olabileceği iddia edildi. Ancak bunlar sadece iddia. Gerçek maske çıkınca ortaya çıkacak.

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar