Oğlum dizisi Zeynep (Songül Öden) kimdir?

Oğlum dizisi Zeynep (Songül Öden) kimdir?
Show TV'de yeni başlayacak olan Oğlum dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Oğlum dizisi Zeynep (Songül Öden) kimdir?

Ay Yapım imzası taşıyan ve Show TV'nin ekrana getireceği Oğlum dizisinde rol alacak isimler arasında Songül Öden de yer alıyor. Başarılı oyuncu hazırlıkları hala devam eden dizide Zeynep karakterine can verecek. Oğlum dizisinde Zeynep (Songül Öden) kimdir?

Oğlum dizisi Zeynep (Songül Öden) kimdir?

Dizide rol alacak isimlerden biri olan Songül Öden, Bir Aile Hikayesi dizisinin ardından yeniden televizyon ekranlarına geri dönecek. Songül Öden, Oğlum dizisinde Zeynep karakterine hayat verecek. 

Diyarbakır doğumlu Songül Öden, 17 Şubat 1979 tarihinde dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda da şan eğitimi aldı. 1993 yılında tiyatro ile başlayan kariyerine 2000'li yıllara girerken televizyon dizilerini ve sinema filmlerini de eklemiştir. Yan rollerde yer aldığı dizilerde dikkat çeken başarılı oyuncu 2005 yılında başrolde yer aldığı Gümüş dizisiyle adını tüm Türkiye'ye duyurdu. 2011-2014 yılları arasında Umutsuz Ev Kadınları dizisi ise en çok bilinen bir başka dizisidir. Songül Öden, Ferhunde Hanımlar, Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Vazgeç Gönlüm, Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı, Kayıtdışı, Fi, Bir Aile Hikayesi ve Şeref Bey dizilerinde rol aldı. Başarılı oyncunun rol aldığı filmler ise Sınır, Acı Aşk, 72. Koğuş, Rüzgarda Salınan Nilüger, Ekşi Elmalar ve Beni Çok Sev oldu.

Oğlum dizisi konusu

Oğlum dizisi farklı maddi durumundan ailelere mensup teknoloji bağımlısı iki çocuk ve onların aileleriyle olan ilişkisini konu alıyor. Dizideki hikaye bir pedagogun bakış açısından izleyicilere aktarılacak.

Oğlum dizisi oyuncuları

Üç Kuruş ve Yargı dizileri hali hazırda ekranda olan Ay Yapım, yeni dizileri için de hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Oğlum dizisi önümüzdeki aylarda Show TV tarafından ekrana getirilecek. Oğlum dizisinde şu ana kadar Canan Ergüder, Timur Acar, Songül Öden, Feyyaz Duman, Serhat Teoman, Nihal Yalçın, Kubilay Aka ve Tuğçe Karagöz'in rol alacağı resmiyet kazandı. Oyuncu kadrosunun devamı için cast çalışması hala devam ediyor. Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta ise dizinin yönetmenliklerini üstlenecek

02-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar