Survivor Berkan Karabulut Kimdir? Berkan Karabulut Kaç yaşında? Boyu kaç? Nereli?

Survivor Berkan Karabulut Kimdir? Berkan Karabulut Kaç yaşında? Boyu kaç? Nereli?
Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek isimleri açıkladı. Gönüllüler kadrosunda yarışacak isimlerden biri de Berkan Karabulut. Berkan Karabulut kimdir?

Bu yıl birbirinden zorlu rakiplerin yarışacağı kadroda, 2020 yılında gönüllüler takımında bulunan Berkan Karabulut da yer alıyor. Survivor Berkan Karabulut rahat tavırlarıyla, yürüyüşüyle, enerjik, yerinde duramayan halleriyle Survivor 2020'ye damga vurmuştu. Herkese 'Babako' diye hitap eden Karabulut oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Survivor fanlarının tanıdığı ama yeni izleyeceklerinin merak edip araştırdığı, Berkan Karabulut kimdir? Nereli? kaç yaşında? Boyu kaç?

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Berkan Karabulut Kimdir? Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Nereli?

Nereli: İstanbul doğumlu
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1994 (27 yaşında)
Burcu: Başak
Boyu: 1.90 cm

Survivor Berkan Karabulut’un Hayatı

23 Eylül 1994 İstanbul doğumlu olan Survivor Berkan Karabulut, Yugoslav bir aileden geliyor. Üç kardeşin üçüncüsü. Çok küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan Berkan, basketbol oynadığı için her sene en iyi okul takımı nerede kurulduysa, o okula gitti. Bu yüzden 10 farklı okulda okudu. Çok sayıda okulda değiştirmesi sebebiyle her sene farklı sınıf arkadaşları edindi. Berkan Karabulut, bunun insan ilişkisine çok büyük katkısı olduğunu söylüyor.

Yedi yaşında futbola başlayan Berkan Karabulut, neredeyse tüm spor dallarıyla ilgilenmiş biri. İstanbul’un en iyi takımlarında basketbol oynadığını belirten Survivor Berkan, 2 sene A takımlarında profesyonel forma da giydi. Üniversite hayatının başlamasıyla ise 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra, aynı yerde tanıştığı bir arkadaşıyla Kuruçeşme’de spor stüdyosu açtı. Sonrasında eğitmen olan abisi ile salonu işletmeye başlayan Berkan, 25 Aralık 2015’de kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

Berkan Karabulut, özel hayatında ise; aradığı aşkı bulan isimlerden. Genç yarışmacı, dört yıldır Lale Onuk ile birlikte. Varşovalı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Lale ile Berkan, Gümüşyaka’daki yazlıklarından arkadaşlar. Birbirlerini 10 yıldır tanıdıklarını söyleyen Lale, katıldığı bir canlı yayında şunları söyledi: “Berkan ile 10 yıldır tanışıyoruz. Ben onu hep çok beğeniyordum ama şişmandım. 2018 yılında 2017 Miss Turkey birincisi olan arkadaşım Ecem Çırpan ile yarışmayı izlemeye gittik. Berkan da oradaydı. Berkan beni tanıdı. ‘Hala çok güzelsin’ dedi. Bu benim için müthiş bir şeydi. Çünkü o beni tanıdığı zamanlarda şişmandım ve kendimi çok çirkin hissediyordum. Öyle gelişti olaylar…” 

Berkan Karabulut’un Survivor 2020 Macerası Nasıl Geçti?

Survivor Berkan Karabulut kendi için şunları söyledi: “Hayatım boyunca hep mücadele edebileceğim kulvarlarda bulundum, kolay yollar yerine beni tatmin edeceğini bildiğim zorlu yokuşları çıkmayı tercih ettim. İnsan ilişkilerimin iyi olduğunun farkındayım ve bulunduğum ortamda elimden geldikçe pozitif ve ferah bir enerji yaratmaya çalıştığım bir hayat yaşıyorum. Birçok meslek yapabilecek kapasiteye sahibim bunu biliyorum ama yaptığım mesleğin beni en fazla çektiği nokta sağlıklı yaşamın içinde olup çevreme 7'den 77'ye sağlığı aşılayıp içimdeki enerjiden kimine çok kimine az paylaştırabiliyor olmam.

4 senedir kendimce bir çok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor 2020 mücadelesinde son noktalardayım bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim.

Kolumda 2 sene önce yaptırdığım bir dövmem var, Fransızca “neden başladığını asla unutma“ yazıyor. Onun üstünde de bir koi balığı var. Bunun anlamı Japon efsanesine göre ters akıntıya karşı giden bir nehirde azmi ve kararlılığı sayesinde nehrin sonuna ulaşıp ejderhaya dönüşen bir balık."


Bu sözleriyle ne kadar azimli olduğunu ve kendine inandığını göstermiş oldu. Survivor 2020'yi %58 performans başarısıyla tamamlayan Karabulut enerjik halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. YouTube kanalı açan Berkan Karabulut All Star 2022 ye kadar eğlenceli içerikler üretmeye devam etti. 

Survivor Berkan Karabulut’tan All Star 2022 Öncesi Bomba Açıklamalar!

03-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar