Tv 8’in Günlük Dizisi Canım Annem’in İlk Tanıtımı Yayınlandı

Tv 8’in Günlük Dizisi Canım Annem’in İlk Tanıtımı Yayınlandı
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan günlük dizi Canım Annem’in ilk tanıtım fragmanı “Yakında” ibaresiyle yayınlanmaya başlandı.

Yeni yıl arası veren diziler yeni bölümleriyle ekrana gelmek için hazırlıklarını ve çekimlerini devam ettirirken kanallarda yeni başlayacak yapımlarda heyecan artıyor. Ocak ayı içinde kanallarda birbirinden heyecanlı ve hikayeleri değişik diziler seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Bu dizlerden birini de Stellar Yapım ve Saran Gruop imzası taşıyan Canım Annem adlı dizi oluşturuyor. Dizi Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek ve kanalın ilk günlük dizisi olacak. Çalışmaları uzun süre önce başlayan ve oyuncu kadrosunda pek çok ismi barındıran dizinin ocak ayı içinde ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri aralık ayı içinde başlamıştı. Geçtiğimiz gün ise Canım Annem dizisinin Tv 8 ekranlarında ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Canım Annem Yakında

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan ve kanalın aynı zamanda ilk günlük dizisi olacak olan Canım Annem dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Oldukça duygusal bir formatta hazırlanan fragman yakında ibaresiyle seyirciyle buluştu ve aynı zanda Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Dizi Ocak ayı içinde ekrana gelmeye hazırlanıyor. Diğer kanalların gün içinde yayınlanan günlük dizilerinin yanında onlarla rekabet etmek ve kanalını öne çıkarmak için hazırlanan dizide birbirinden başarılı ve genç isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Emin Önal, Yavuz Pekdiker yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez oturuyor.

Canım Annem Konusu Ne?

Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek ve yakın zamanda başlayacak olan Canım Annem daha önce yine bir günlük dizi yapan Stellar Yapım ve Saran Gruop tarafından hazırlanıyor. Hazırlıkları uzun süredir devam eden dizide annesini kaybeden küçük bir kızın annesini sonra başlayan hikayesi konu edinilecek. Annesini kaybeden küçük kız kalp hastası olduğu için ona gerçek söylenmez. Küçük kızın babası ise kızını çok sevmektedir ve onun iyiliği için çalışmaktadır. Dram türünde ele alınan dizi günlük dizi formatı gereği daha çok evde oturan kişilere yönelik olacak. Canım Annem adlı günlük dizi çok yakında Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak ve günlük diziler arasındaki rekabete katılacak.

02-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar