Oğlundan Şarkıcı Emrah’a sitemkar taşlama

Oğlundan Şarkıcı Emrah’a sitemkar taşlama
Tayfun;"Aslanlar gibi ağabeylerim arkamda durdu, ellerimden tuttu. Bu karelerde güzel insanlar görüyorsunuz. Baba yok, baba gibi adamlar var yanımda!"

Tayfun Erdoğan şarkıcı Emrah’ın oğlu mu? Emrah oğlunun mutlu gününe gitmedi mi? Tayfun kaç yaşında? Tuzlu kahvesine tekrar tuz dökerken Tayfun ne dedi? Tayfun’un çocukluğu nasıl geçti?Hepsi yazımızda…

Oğlundan Şarkıcı Emrah’a sitemkar taşlama

Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı. Fakat nişan töreninde baba Emrah ipek yoktu. Buna üzülen, içerlenen Tayfun sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapmadan da duramadı;” Allah bana bu günleri gösterdi şükürler olsun.  Aslanlar gibi ağabeylerim arkamda durdu, ellerimden tuttu. Bu karelerde güzel insanlar görüyorsunuz. Baba yok, baba gibi adamlar var yanımda! Kızımızı istedik Allah’ın emriyle, yüzükleri taktık. Emrah’ın oğlunun sitem dolu mesajları okuyanları hem hüzünlendirdi hem sevindirdi. Sosyal medya kullanıcıları “Keşke Emrah bir dağ gibi evladının ardında dursaydı da bu mutlu gününde yalnız bırakmasaydı…” şeklinde yağmur gibi destek mesajları yağdırdılar.

DNA testine göre Tayfun, kesin olarak Emrah’ın oğlu

Evlilik dışı dünyaya getirdiği evladını bir türlü kabulenmemesi kamuoyu tarafından hep eleştirilen Emrah en sonunda DNA testi sonucunda oğlunu kabul etmek zorunda kalmıştı. Fakat hala oğluna babalık yapmayan hep gerçeklerden ve yaşananlardan kaçan Emrah’ın hiç olmazsa evladının mutlu gününde yanında olmasını bekleyenlerin beklentisi gene boş çıktı.

Tayfun;”Kahvenin acısı eksikti, tuz ektim!”

32 yaşındaki oğluna Bursa’da bir ev veren ve mirasından hiçbir hak talep etmeyeceğine dair belge imzalatan Emrah suskunluğunu koruyor. Önceki aylarda  evlenme teklifinin olumlu sonuçlandığını duyuran Tayfun Erdoğan evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüğünü taktı. Nişan yüzüklerinin takılmasından sonra tuzlu kahve içtiği videoyu paylaşan Tayfun;” Biraz tuzu ve acısı eksikti kahvenin bence, tuzunu ektim” ifadesini kullandı.

Çocukken yaşıtlarım oyunda ben hastanelerdeydim

Survivor 2020' de de yer alan  Tayfun, Emrah için şöyle demişti: "Çok zor bir çocukluk geçirdim. 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Benim bugüne kadar her şeyi annem ve dedemle geçti. Dedem ile baba gibi büyüdüm. Onunla 9 yaşına kadar aynı yatağı paylaştım. 4-5 yaşına kadar baba olarak onu bildim. Dedem beni oğlu yerine koydu dayım trafik kazasında öldüğü için. Annem de çalışmıyordu, çok gençti. O insan benim babam. Bursa'dan bir ev aldı. O evi alırken bana feragatname imzalattı. Ondan önce bana 'İstersen ben sana bu evi almayayım, gel benimle kal. Böyle bir şey yaşamayalım' dedi. 'İstemiyorum, ben annemle kalmak istiyorum' dedim. İkimiz arasındaki bütün bağ bir imza ile bitti."

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar