Survivor 2020’nin Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!

Survivor 2020’nin Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!
16 Şubat'tan itibaren Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve seyircinin heyecanla beklediği yarışma programı Survivor 2020'nin kadrosuna Sürpriz bir isim daha katıldı! İşte haberi!

Seyircinin heyecanla ve merakla beklemeye başladığı ve 16 Şubat’ta ekrana gelmeye başlayacak olan Tv 8’in klasik haline gelen yarışması Survivor 2020 için geri sayım başladı. Tv 8’in en çok seyredilen yıllardır kanalın en etkili programlarından biri olan yarışma her yıl ilgiyle seyrediliyor ve reytinglerde her zaman birincilik için yarışıyor. Bu sezonda merakla beklenen yarışmanın, geçtiğimiz ay Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamayla 16 Şubat tarihinde ekranlara gelmeye başlayacağı duyurulmuştu. Ancak yarışma için her şey hazır olsa da daha önceki yıllarda olduğu gibi yarışmacılar bir türlü tamamlanamadı. Son olarak Survivor 2020’nin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Daha önce Ersin Korkut ve Uğur Pektaş’ın yarışmada yer alacağı açıklanmıştı. Katılan son isim ise tam bir sürpriz oldu. İşte detaylar!

Survivor 2020’ye Sürpriz Bir İsim!

Tv 8’in sevilen ve heyecanla seyredilen yarışma programı Survivor 2020’nin başlamasına sayılı günler kaldı. Yarışmanın gönüllüler ayağını oluşturacak adayların belirlenmesi için belirlenen bazı şehirlerde seçmeler yapıldı ve yarışmanın gönüllüler ayağını oluşturacak adaylar belirlenmeye çalışıldı. Şimdilik gönüllüler tarafında yer alan yarışmacıların isimleri açıklanmasa da, Ünlüler tarafında bir isim daha netlik kazandı. Daha önce belli olan Ersin Korkut ve Uğur Pektaş’ın yer aldığı Ünlüler takımına, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’ın da katılacağı açıklandı. Sürpriz olarak değerlendirilen Tayfun Erdoğan böylece Surviyor 2020’ye katılan üçüncü ünlü oldu. Takımlardaki isimlerin belli olmasında bu sezon geç kalan ve halen katılımcıların kim olduğu netlik kazanmayan yarışmanın başlamasına 2 haftalık bir süre kalmış durumda.

Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2020’nin ünlüler kadrosunda sürpriz bir şekilde yer alacağı açıklanan Ünlü şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan 4 Kasım 1991 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından üniversitede ön lisan okuyan Tayfun Erdoğan pek çok işte çalışmıştır. Ünlü ismin oğlu Tayfun Erdoğan daha önce pek çok kez medyada gündeme geldi. Daha çok babasıyla ilgili ailevi mevzularda gündem olan Tayfun Erdoğan bir dönem Seda sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen gel adlı evlendirme programına da katılmıştı.   

31-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar