Tayfun Erdoğan nişanlandı

Tayfun Erdoğan nişanlandı
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu olan ve bir zamanlar Survivor’a da katılan Tayfun Erdoğan ve Eda İrap aile içinde düzenlenen törenle nişanlandı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu olan ancak çocukluğu boyunca kabul etmediği ancak DNA testleri sonucu oğlu olduğunu kabul ettiği Tayfun Erdoğan bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile evlilik yoluna girerek nişanlandı. Tayfun Erdoğan bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap’a geçtiğimiz yılın aralık ayında evlenme teklif etmiş ve evet yanıtını almıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tayfun Erdoğan bu durumu “Tayfun da büyüdü arkadaşlar ve evlenme teklif ediyor. Seni çok seviyorum. Evet’i kaptım, Evet dedi” ifadelerini kullanmıştı. Bu olayın ardından çift nişan için hazırlık yapmaya başlamıştı. Çift nihayet evlilik yolunda ilk adımı attı ve yakınlarının da katılımıyla nişanlandı.

Emrah’ın Oğlu Tayfun Nişanlandı

Şarkıcı Emrah’ın oğlu olan Tayfun Erdoğan ile sevgilisi Eda İrap nişanlandı ve evlilik için son aşamaya geldi. Birlikte bir yuva kurmak isteyen ve uzun bir süredir birlikte olan çift yakınlarının katılımıyla nişanlandı. 2022 yılının aralık ayında evlenmeye karar veren çiftin nişanı oldukça heyecanlı geçti. Babası ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile yıllardır görüşmeyen Tayfun Erdoğan’ın babasının katılmadığı nişan töreninde çiftin aileleri ve yakınları katıldı. Sade bir törenle gerçekleşen kız isteme ve nişan töreni heyecanlı geçti. Tuzlu kahveyi yudumlatan tayfun Erdoğan ve Eda İrap gece sonunda nişanlı bir çift olarak düğün hazırlıklarına başladı. Çiftin nikah ve düğün için herhangi bir tarih belirlemedikleri ancak yaz aylarında düğünü yapmak istedikleri öğrenildi.

Emrah Katılmadı

Uzun zamandır oğlu Tayfun Erdoğan ile görüşmeyen Emrah oğlunun nişan törenine de katılmadı. Oldukça mutlu olan çiftten Tayfun Erdoğan açıklamasında babasının olmamasına vurgu yaparak “Allah bana bugünleri gösterdi şükürler olsun. Aslanlar gibi ağabeylerim arkamda durdu, ellerimden tuttu. Bu karelerde güzel insanlar görüyorsunuz, baba yok, baba gibi adamlar var yanımda. Kızımızı istedik Allahı’ın emriyle yüzükleri taktık” ifadelerini kullandı. Geceden karelerin de yayınlandığı nişana katılmayan Emrah’ın sosyal medya hesabından da herhangi bir paylaşım yapmaması dikkatleri çekti. Çiftin nişanı magazin basınında, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar