Okan Bayülgen tv100 ekranlarında yeni bir programa başlıyor

Okan Bayülgen tv100 ekranlarında yeni bir programa başlıyor
Geçtiğimiz yıl uzun bir aradan sonra talk show programlarıya geri dönen Okan Bayülgen, tv100 ekranlarında yeni bir programa başlıyor.

Talk show programlarının aranan ismi Okan Bayülgen, tv100 ekranlarındaki programlarına yenisini ekledi. Duayen talk showcu 30 Mart Pazartesi akşamı yeni programıyla ekranlarda olacak. İşte Okan Bayülgen'in yeni programıyla ilgili tüm detaylar. 

Okan Bayülgen yeni programa başlıyor

Okan Bayülgen, geçtiğimiz yıl, uzun bir aradan sonra yeni talk show programıyla ekranlara dönmüştü. Uykusuzlar Kulübü ve Muhabbet Kralı formatlarıyla her gece tv100'de izleyici karşısına çıkan Bayülgen, bundan böyle yeni bir programın daha sunuculuğunu üstlenecek. Okan Bayülgen'in sunduğu iki program haftanın belirli günlerinde ekrana geliyordu. Önümüzdeki günlerde ekranda olacak yeni program ise her gece saat 01:00'da tv100'de yayınlanacak. Bahsi geçen programın adı ya da formatıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.  

Uykusuzlar Kulübü ve Muhabbet Kralı'na korona engeli 

Geçtiğimiz yaz aylarında tv100 kanalının yayın hayatına başlamasıyla ekrana gelmeye başlayan Uykusuzlar Kulübü ve Muhabbet Kralı, tv100 kanalının en çok ilgi gören programları oldu. Okan Bayülgen'in konuk ettiği birbirinden ünlü isimler ile yaptığı keyifli sohbetleri izleyiciler ilgiyle takip ediyor. Televizyonun yanı sıra programlardan paylaşılan kesitler milyonlarca kez tıklanıyor. Son günlerde ise korona nedeniyle programlar ekrana gelemiyor.

Okan Bayülgen kimdir?

Okan Bayülgen 1964 İstanbul doğumlu. Hukuk ve gazetecilik okuyan Ümit Bayülgen ile ressam olan bir annenin oğludur. 1970'te eşinden boşanan Bayülgen'in annesi İsmet Görgün ile evlendi. Ancak soyadı olarak Görgün’ü kabul etmeyen Okan Bayülgen mahkemeye başvurarak eski soyadına devam etti. Anne tarafından, meşhur alim Elmalılı Hamdi Yazır'ın torunu olan Bayülgen, eğitimine Göztepe, İstanbul'daki Taş Mektep isimli yatılı okulda başladı. Altı yaşındayken yatılı okula verildi. Şişli 19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun olup Galatasaray Lisesi'nde öğrenimine devam etti. Okuldaki öğrenci kulüplerinden müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilendi. Şişli Lisesi'nden mezun olan Okan, fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya gitti. Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başladı. Ardından fikir değiştirerek aynı üniversitenin ekonomi bölümüne geçti. Bir yıl okuduktan sonra ekonomi eğitimini de yarıda bırakarak Türkiye'ye döndü ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümünde eğitime başladı. 1989'da mezun olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. Çok genç yaşta evlenen Bayülgen, kısa süren bu ilişkisinden sonra iki kez daha nikah masasına oturdu. Birinci evliliğini Çocuklar Duymasın adlı televizyon dizisinde de oynamış olan Zeyno Günenç ile ikinci evliliğini ise Şirin Ediger ile yaptı. Ünü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen uzun yıllar televizyon programları ve yaptığı farklı içeriklerle karşımıza çıktı. Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza attı.

28-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar