Mucize Doktor'un Hemşiresi Hayal Köseoğlu sağlıkçılar için ne dedi?

Mucize Doktor'un Hemşiresi Hayal Köseoğlu sağlıkçılar için ne dedi?
Mucize Doktor dizinde hemşire Açelya hemşire karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu sosyal medyadan duygularını paylaştı. Köseoğlu, sağlık çalışanları için bakın ne dedi?

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor, her hafta dikkat çeken hikayelerle izleyiciyle buluşuyor. Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da Açelya hemşire olarak tanıdığımız Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarına mesaj gönderdi. Dünyada ve Türkiye'de son günlerde en önemli gündem maddesi koronavirüs salgını. Bu salgınla mücadelede en önde olanlar ise sağlık çalışanları. Hayal Köseoğlu canlandırdığı sağlık çalışanı rolü ile gerçek sağlık çalışanları arasındaki farkı oldukça duygusal bir şekilde açıkladı.

Cesaretlerini  hayranlıkla izliyorum

Koronavirüs sebebiyle birçok set de çekimlerine ara verdi. Tehlikeli bir salgın mücadele edilen bugünlerde evde kalma hayati bir öneme sahip. Mucize Doktor'un hemşiresi Hayal Köseoğlu da kendini evinde karantinaya alan isimlerden. Evinde karantinada olan Köseoğlu, intagram hesabından yaptığı paylaşımda gerçekten oynadığı karakter olsaydı kendini evinde karantinaya alamayacağını belirterek, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Köseoğlu, kendilerini dünyamızın geleceği için tehlikeye atan sağlık çalışanlarının cesaretini hayranlıkla izlediğini söyledi. Rolü ile gerçek arasında bağlantı kuran güzel oyuncu Hayal Köseoğlu'nun karantina sürecinde yaşadığı duygusal derinlik de paylaştığı mesajla ortaya çıktı.

Hayal Köseoğlu kimdir?

Mucize Doktor dizisi sezona hızlı başlayan ve oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam eden yapımlardan biri. Sıradışı konusu ve oyuncularıyla çok sevilen Mucize Doktor perşembe akşamlarına damga vuruyor. Mucize Doktor'da Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu da başarılı bir performans sergiliyor. Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, 26 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine küçük yaşlarda başlayan Köseoğlu, oyuncu, model ve ses sanatçısı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Aydın Üniversitesi'nde drama ve oyunculuk eğitimi alan Köseoğlu, İstanbul Üniversitesi Konservatuarı Müzikal Bölümü'nde de eğitimine devam etmektedir. Çeşitli reklam filmlerinde oynayan Köseoğlu,  ilk dizi deneyimini 6 yaşındayken Ruhsar dizisnde yaşadı. Köseoğlu, Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Ufak Tefek Cinayetler, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizide rol aldı. Hayal Köseoğlu bu sezon Mucize Doktor dizisindeki Açelya karakteriyle başarılı bir performans sergiliyor.

27-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar