Okan Bayülgen’in “Kaka” Açıklamasına Damla Sönmez’den Cevap Geldi!

Okan Bayülgen’in “Kaka” Açıklamasına Damla Sönmez’den Cevap Geldi!
Ünlü Şovmen Okan Bayülgen'in geçtiğimiz günlerde oyuncularla ilgili açıklamasına yine bir oyuncudan cevap geldi. Damla sönmez Okan Bayülgen'e nasıl cevap verdi? İşte detaylar!

Gün geçmiyor ki ünlüler dünyasında skandal bir ifade ortaya atılmasın ya da birbirlerine karşı en acımasız sözleri söylemesinler. Oysa onlar aynı dünyanın insanları, aynı yolun ortak yolcuları. Birinin bir başkası için söylediği bir söz çoğu zaman bütününü etkileyebiliyor. Ama yinede en acımasız sözler ünlülere yine ünlülerden geliyor. Bu durum her zaman böyle oluyor ve görünen o ki böyle de olacak. Bize de sadece bu konuşulanları uzaktan takip ederek “vay be”, “böyle mi demiş”, “hadi ya”, “of of bu kavga da bile söylenmez” demek kalıyor. İşte tam bu günlerde böyle bir cümle söylendi bir ünlü tarafından birçok ünlüye. Ve yine bu ünlüye başka bir ünlü cevap verdi. İşte haberimizin detayları!

Okan Bayülgen’in Olay sözleri!

Ünlü sunucu, şovmen, oyuncu Okan Bayülgen ne zaman bir söz söylese birileri fena alınıyor. Ancak ünlü şovmen yine de durmuyor ve can acıtan sözlerini söylemeye devam ediyor. Bu sebeple olacak ki ünlü şovmenin her konuşması haber oluyor, olay oluyor. Yine buna benzer bir cümle geçtiğimiz günlerde söylendi Okan Bayülgen tarafından. Bayülgen geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajda “bütün dizi oyuncuları kakası gelmiş gibi oynuyor. Donuk yüz ifadeleri, libidosu olmayan, uyuşturulmuş gibi oynayan oyuncular… Çoğu insanın dizi izlemeyi bırakmasına sebep oldular. Can Yaman haklı.” İfadelerini kullanmıştı. Bu sözler oyuncu cephesinde geniş bir yankı bulurken cevap yine başka bir oyuncudan geldi. Güzel oyuncu Damla sönmez Okan Bayülgen’in bu sözlerine cevap verdi.

Damla Sönmez’den Okan Bayülgen’e Cevap!

Okan Bayülgen’in geçtiğimiz günlerde söylediği “bütün dizi oyuncuları kakası gelmiş gibi oynuyor” ifadelerinin ardından güzel oyuncu damla sönmez Bayülgen’e cevap verdi. Damla sönmez yine bir gazeteye verdiği röportajda Okan Bayülgen’in sözleri için “Hangi oyuncu? Hangi sahne? İlginç bir genelleme. Ben dizi izlerken “A bu sahneyi sabah çok erken çekmişler”, “Bu sahneyi 15 saat çalıştıktan sonra çekmişler” diyebiliyorum. Çünkü bu, gerçekten deli işi. Sinema filmi ortalama 90 dakika ve en az beş hafta da çekiliyor. Dizi 140 dakika ve altı günde… Ama reklam verenlerle ilgili başka dengeler olduğu için sürelerin kısalmasıyla ilgili çok ümitli değilim” ifadelerini kullandı. Oyuncu damla Sönmez böylece Bayülgen’in sözlerine bir dizi kolay çekilmiyor, o donuk ifadeler 15 saat çalışıldıktan sonra yorgun veriliyor derken Bayülgen’in haksızlığını dile getiriyor.

25-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar