Oktay Kaynarca Dizi Setleri ile İlgili Konuştu

Oktay Kaynarca Dizi Setleri ile İlgili Konuştu
Kahraman Maraş ve çevresindeki illerde yaşanılan büyük deprem sonrası yardıma koşan Oktay Kaynarca Sinema Emekçileri Sendikası’nın teklifine sert tepki gösterdi.

Kahraman Maraş merkezli yaşanılan iki büyük depremin ardından tüm ülke seferber olmuş durumda. Her kesimden her meslekten binlerce insanın yardım için seferber olduğu ülkemizde ünlü isimler de ellerinden geleni yapıyor. Özellikle Ahbap Derneği ile birlikte hareket eden pek çok ünlü isim deprem bölgesine yardım için adeta seferber olmuş durumda. Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve daha pek çok ünlü isimle birlikte depremzedeler için yardım toplayan Oktay Kaynarca da halkın kalbinde yer edindi. Ünlü oyuncu yaptığı yardım çalışmalarının yanı sıra sektörün çalışmalarına ara vermesini de eleştirdi.

Oktay Kaynarca’dan Sert Eleştiri

Şu sıralar Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde baş rol oynayan Oktay Kaynarca deprem bölgesi için yaptığı çalışmalarla dikkatleri çekti. Usta oyuncu yardım için elinden geleni yaparken Sinema Emekçileri Sendikası’nın setler dursun teklifine ise sert çıktı. Oktay Kaynarca setler dursun teklifi için “Sinema Emekçileri Sendikası’nın yaptığı emrivaki bir tavırla neredeyse parmak sallayarak yaptıkları sözüm ona uyarı mesajları ki uyarıyoruz, dur durdur gibi tehdit içeren açıklamalarını şahsım adına rahatsız edici ve anlamsız bulduğumu kendilerini de arayarak bildirdim. Bizler kendi sorumluluklarımızı biliyoruz ve mümkün olduğunca ülke şartları doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz. Kaldı ki yine şahsi fikrim olarak yaptığımız işin her olumsuz durumla ilgili sanki laylaylom bir iş gibi algılatılmasını doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Ekipmanlarımızı Bölgeye Gönderdik

Ünlü oyuncu açıklamasının devamında ise “her hafta bir bölüm çekimi için muhteşem bir emek ve iş birliği gereken bir organizasyon gerçekleştiriyoruz ve ekonomisini de yönetiyoruz, zira bir sette en az 150 – 200 kişinin de sorumluluğunu yönetmek zorundayız. Ülkemizin yaşadığı bu korkunç felaketin herkes kadar biz de acısını yaşıyoruz ve yaralarımızı sarmak için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Karavanlarımızı, ışık ekipmanlarımızı, jeneratörlerimizi bölgeye gönderdik. Arkadaşlarımız fiziki olarak bölgede hizmet vermekteler. Bu süreçte herkes normal işini sürdürürken setlere ara verme, çalışmama üretmeme emirini vermek bir sendikanın tavrı olmamalı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklama karşısında Sinema Emekçileri Sendikası bir açıklama yapmadı.

11-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar