Mahsun Kırmızıgül'den çarpıcı deprem yorumu! Hayatımın tokadını yedim

Mahzun Kırmızıgül'den çarpıcı deprem yorumu! Hayatımın tokadını yedim
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül Kahramanmaraş ve bölgede yaşanan depremin ardından soluğu Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta aldı.

Ülkemizde yaşanan deprem ünlü ünsüz herkesi aynı ortak noktada birleştirdi. Acı aynı olunca ülkemiz insanları bir kez daha ne kadar duyarlı, yardımsever olduğunu bir kez daha gösterdi. Kimi karınca kararınca yardımda bulunurken kimi de koşa koşa felaketin yaşandığı yerlere gitti ve elinden ne geliyorsa onu yapmaya başladı. Ülkece büyük bir sınavdan geçtiğimiz bu günlerde toplumun tüm kesimleri aynı ortak amaç için bir kez daha bir araya geldi. Ünlüler bu felakette en önde yer alma gayretinde bulunurken pek çok ünlü isim deprem alanında ya da yardım bulmak için organizasyonların içinde yer aldı. Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül de deprem olduğunu duyunca soluğu afet bölgesinde aldı ve Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap derneği ile ortaklaşa çalışmaya başladı.

Halk Geceyi Sokaklarda Geçiriyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül deprem bölgesinde bilfiil çalışıyor. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşananlarla ilgili tespitlerini dile getirdi. Mahsun Kırmızıgül “afet bölgesindeyim. Burada herkes zor durumda. Kahramanmaraş ve Adıyaman bölgesinde ben ve ekibim AHBAP Derneği ile koordineli çalışıyoruz. Yardım yapmak isteyen veya ihtiyaç listelerinde olan malzemeleri göndermek isteyenler bana ulaşabilirler. Adıyaman’da halk geceyi sokaklarda geçiriyor. Binlerce insan yakınlarından bir ses, bir haber bekliyor. Ben çok duygusal sahneler, filmler çektiğimi sanıyormuşum. Oysa böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim” ifadelerini kullandı.

Sözün Bittiği Yerdeyim

Ünlü isim yaşadıklarını anlatırken yapılan çalışmalara ve yapılması gerekenlere de değindi. Mahsun Kırmızıgül “depremin merkezinde insanlarımızın gözlerinde hala yakınlarının sağ çıkma ihtimali ve umudu var. Karanlığın içinde bir iğne deliğindeki aydınlığa benziyor bu durum. Sarsılıyorum, kahroluyorum. Sözün tam da bittiği yerdeyim. Ama her şeye rağmen umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Bir aracın içine her şeyi koymaya çalışmayın. Adıyaman depolama alanlarının birinde görevli arkadaşlarımız zamanla savaşırken buraya gelen malzemeleri ayırmakta zorlanıyor. Acil! Halkın barınma sorunu ile ilgili çözüme acil ihtiyaç var” ifadelerini kullandı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde de vizyona yeni giren Prestij Meselesi adlı filmi yaşanan deprem sonrası vizyondan çekme kararı almıştı.

11-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar