Oktay Kaynarca o iddiaya ateş püskürdü!

Oktay Kaynarca o iddiaya ateş püskürdü!
Özel hayatıyla ilgili konuşmayı pek sevmeyen Oktay Kaynarca sonunda sessizliğini bozdu ve sosyal medyada bomba etkisi yapan iddia ile ilgili yasal işlem başlattı.

Kurtlar Vadisi dizisindeki fenomen karakter Çakır ile gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca sessizliğini bozdu ve sosyal medyaya bomba gibi düşen o iddiaya ateş püskürdü. Neydi EDHO’nun Hızır Bey’ini bu kadar kızdıran gelişme? Asılsız iddia ile ilgili yasal takip başlatan usta oyuncu Oktay Kaynarca’yı kızdıran iddia haberimizde. Şimdi detaylar

Oktay Kaynarca o iddiaya ateş püskürdü!

EDHO dizisindeki Hızır karakteriyle hayran kitlesini artıran ve sosyal medyada pek gözükmeyen Oktay Kaynarca sonunda sessizliğini bozdu ve sosyal medyada bomba etkisi yapan iddia ile ilgili yasal işlem başlattı. Kısa süre önce Gizem Acar'ın hamile olduğu iddiası sosyal medyada gündem olmuş ve Oktay Kaynarca tarafından yalanlanmıştı. Oktay Kaynarca bir süredir arkadaş olduğu Gizem Acar ile ilgili ortaya atılan hamile iddialarına çok sert tepki gösterdi ve haberi yayınlananlar hakkında yasal işlem başlattığını da duyurdu.

Magazin adı altında soytarılık yapılıyor!

Bir süredir beraber yaşadıkları 25 yaşındaki Gizem Acar’ın hamile olduğu iddiasına tepki göstermeyen usta oyuncu konunun sosyal medyada büyümesi üzerine sert bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Canlitv olarak kınadığımız iddia ile ilgili Oktay Kaynarca’nın tepkisini aynen paylaşıyoruz. İşte o açıklama: “Sosyal medya hesapları üzerinden sözüm ona magazin vs adı altında soytarılık yapan ve bu hesapları yöneten kimliksiz insanlara itibar etmeyin. Gıyabımda asılsız haber yapan bütün bu hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım”

Saçmalık, İğrençlik ve Yalan!

Özel hayatıyla ilgili basına açıklama yapmayan Oktay Kaynarca günlerdir süren iddialar karşısında daha fazla dayanamadı ve bir manifesto değerinde şu cümleleri hayranlarıyla paylaştı. Kaynarca açıklamasında şu cümlelerle özel hayatın gizliliğine ve mahremiyete dikkat çekti. "Sosyal medya insanların kendilerini kendi istedikleri gibi ifade edebilmenin özgürce yaşandığı bir alan ve bence de önemli bir mecra. Ne yazık ki bu alanı da hemen art niyetle kullanmaya çalışan, bu art niyetlerini dikkat çekmek, sözüm ona takipçi sayısı arttırmak adına iğrenç boyutlara taşıyan ne olduklarını anlamakta zorlandığımız kişi ve kişiler tarafından yönetilen hesaplar, şer ve gıybet üzerinden beslenerek insanların hayatlarına mutsuzluk da katıyorlar. Her sabah kalktığımızda gün geçmiyor ki bir saçmalık bir iğrençlik bir yalanla karşılaşmayalım. Artık sosyal medya hesapları sahiplerinin sorumluluğunda olmalı yani hesap sahiplerinin kimlikleri tescil edilmelidir ki yasal düzenlemeler doğrultusunda sorumluluklarını bilsinler. Kendi adıma söylemek isterim ki, kendimle ilgili benden duymadığınız her şey yalandır ve benim adıma bunu yapan herkesle ilgili yasal mücadelem devam edecektir."

17-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar