Oktay Kaynarca'dan EDHO ile ilgili bomba haber!

Oktay Kaynarca'dan EDHO ile ilgili bomba haber!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları dört gözle dizinin başlamasını bekliyordu. Ancak dizi başlayamadı. Başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, diziyle ilgili bomba bir açıklama yaptı.

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'dan EDO ile ilgili bomba açıklama geldi. EDHO hayranlarını heyecanlandıran açıklama haberimizde. EDHO hayranları yılan hikayesine dönen dizinin kanalını ve dizinin yayınlanıp yayınlanamayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Oktay Kaynarca'dan EDHO ile ilgili bomba haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları dört gözle dizinin başlamasını bekliyordu. Ancak yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi bir türlü başlayamadı. Başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, EDHO severlerin merakla beklediği diziyle ilgili bomba bir açıklama yaptı. Yayınlandığı kanal ile yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayan ve ekrana veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz afta yeni sezona merhaba diyecekti. Ancak kanal ile yapım şirketi arasında yaşanan gerginlikten dolayı dizi ekrana gelmedi. Konu ile ilgili beklenen açıklama dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi.

Edho Başka Bir Kanalda Devam Etmeyecek

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, önceki gün marka yüzü olduğu erkek giyim markasının yeni reklam çekimlerinde görüntülendi. Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan başarılı oyuncu, güzel havayı da fırsat bilen reklam çekim ekibi ile ünlü semtin pek çok noktasında reklam çekimleri gerçekleştirdi. Gün boyu aralıksız süren çekimler öncesi karavanında basın muhabirlerini kabul eden Oktay Kaynarca, son bölümüyle ekrana gelmeyip, hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili fazla detay vermedi. Dizinin başka bir kanalla yola devam etmesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Kaynarca, şu açıklamayı yaptı: " Artık başka kanalla mümkün değil, bitti. Başka bir diziye başlayıp başlamayacağıma gelince "Hayat bu belli olmaz."

Oktay Kaynarca Kimdir?

1965 Malatya doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. 1989 yılında yayınlanan Gençler dizisiyle kariyerine başlayan Kaynarca; Kurtar Vadisi'ndeki Çakır rolüyle hafızalara kazındı. Usta oyuncu uzun süredir EDHO'da Hızır rolünü başarıyla oynuyordu. Kendisi gibi oyuncu Özgü Namal ile evlenmiştir. 

Rol aldığı bazı yapımlar:

2015-2020 – Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Hızır) (TV Dizisi)
2013 – İnadına Yaşamak (Emir) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (Kemal) (TV Dizisi)
2011 – Çanakkale Ruhu (Sinema Filmi)
2010 – Yahşi Cazibe (Komiser) (TV Dizisi)
2008-2010 – Adanalı (Yavuz) (TV Dizisi)
2008 – Kardelen (TV Dizisi)
2008 – Alia (Sinema Filmi)
2007 – Kuzey Rüzgarı (TV Dizisi)
2007 – Sıfır Dediğimde (Sinema Filmi)
2006 – Geniş Zamanlar (Tarık) (TV Dizisi)
2003-2005 – Kurtlar Vadisi (Süleyman Çakır) (TV Dizisi)
2001 – Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (Cemal) (Sinema Filmi)
2000 – Yarın Geç Olmayacak (Sinema Filmi)
1999 – Köstebek (Tolga) (TV Dizisi)
1990 – Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (Sinema Filmi)
1989 – Gençler (TV Dizisi)

08-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler