Yasak Elma’da Hastalık Nedeniyle Oyuncu Değişikliği

Yasak Elma’da Hastalık Nedeniyle Oyuncu Değişikliği
Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma’da sağlık sorunları sebebiyle zorunlu oyuncu değişikliği yaşandı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Med Yapım tarafından hazırlanan Yasak Elma beş sezondur ekranlarda ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. Dizi bugüne kadar pek çok oyuncu ile yoluna devam etti ve pek çok oyuncu da diziye veda etti. Öyle ki geçtiğimiz sezon başında dizideki ana kadronun tamamına yakını diziyle yollarını ayırmış ve dizi yeni oyuncular ve yeni hikayelerle yoluna devam etmişti. Aynı şekilde bu sezon başında da yine ana kadronun yarısı diziyle vedalaşırken yerlerine yeni karakterler yeni hikayelerle girmişti. Bu yeni oyunculardan biri olan ve Doğan karakteriyle seyirci karşısına çıkan Murat Aygen’in dizide yardımcısı rolünü oynayan ve Çetin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Erdal Bilingen sağlık sorunları sebebiyle diziye veda etti ve bu oyuncunun yerine Ersel Şibil getirildi.

Sağlık Sorunları Sebebiyle Zorunlu Değişiklik

Med Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi Yasak Elma bu sezona yine hızlı ve reytingi yüksek bir şekilde başladı. Beşinci sezonunda olan Yasak Elma bu sezon kadrosunu yeni oyuncularla takviye ederken ve güçlendirirken pek çok isim kadroya katıldı. Dizinin başından beri dizide rol alan Şevval Sam, Eda Ece, daha sonra diziye katılan Berk Oktay gibi isimlerin yanı sıra diziye bu sezon pek çok oyuncu katıldı. Diziye bu sezon katılan Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Erdal Bilingen gibi oyuncular yeni hikayelerle diziye renk katarken ne yazık ki bu oyunculardan Çetin karakterini canlandıran Erdal Bilingen sağlık sebebiyle diziye veda etti. Dizide Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan’ın yardımcısı olan Erdal Bilingen’in zaruri sebeplerle diziden ayrılmasıyla bu oyuncunun yerine Ersel Şibil getirildi. Ersel Şibil’in önümüzdeki haftalardan ibaren dizide yerini alacağı öğrenildi.

Ersel Şibil Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan genç oyunculardan Ersel Şibil İzmir doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Ersel Şibil İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuğa başlamıştır. Ersel Şibil bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlar arasında, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Zaman Makinesi 1973, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, Küçük Ağa ve Gülperi dizilerinde rol almıştır.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar