Müge Anlı Evleniyor! Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Müge Anlı Evleniyor! Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?
Müge Anlı’dan flaş açıklama: ‘Evleniyorum!’ Atv’nin gündüz kuşağı programı sunucusu Müge Anlı programında evleneceğini açıkladı. Peki, müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Atv’nin gündüz kuşağı programı kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturuldığu, aydınlatılmayan cinayetlerin aydınlatılmasını sağlayan program ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı, 20 Haziran Pazartesi günü (bugünkü) canlı yayınlanan programında evleneceğini açıkladı. 14 yıldır kesintisiz şekilde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını beraberinde Avukat Rahmi Özkan, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Prof. Dr. Arif Verimli ile sürdürüyordu. Prof. Dr. Arif Verimli bu sezon programdan ayrıldı ve artık katılmayacağını duyurmuştu. Yaptığı program ile insanların güvenini kazanan ve büyük beğeni ile izlenen program ve Müge Anlı yıllar içinde birçok ödüle layık görüldü. Bugüne kadar 3212 kaybı bulmuş, 181 cinayet dosyası aydınlatmış ve 930 aileyi kavuşturmuştur. Ayrıca Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK)’nin reytinglerine göre Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programıdır. 20 Haziran Pazartesi günü Müge Anlı programında canlı yayındayken sevenlerine müjdeli bir haber verdi. Yeni sezonda evleneceğini duyuran Müge Anlı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Müge Anlı’nın evlilik açıklamaları… ve çok merak edilen müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte tüm merak edilenler…

Müge Anlı’dan Evlilik Açıklaması! Müge Anlı Evleniyor Mu?

1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı hem tv sunucusu hem gazetecidir. İlk olarak Dobra Dobra magazin programını Şenay Düdek’le bir sezon birlikte sunmuş ardından farklı kanallarda Şenay Düdek ile Cenk Eren, Müge Anlı ise Pakize Suda’yla farklı kanallarda devam etti. Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Çiftin 15 yıl süren evlilikleri 2008 yılında sona erdi. Çiftin bu evliliğinden 2002 doğumlu Lidya Müge isminde bir kızları var. Daha sonra ise Müge Anlı İle Tatlı Sert programına 18 Ağustos 2008 yılında başladı. Kesintisiz 14 yıl yani 14 sezon 2 bin 910 program yayınlandı. Hala ilgiyle izlenilen ve devam eden programda bugün 20 Haziran Pazartesi günü Müge Anlı sevenlerine evlilik açıklamasında bulundu. ‘Evlenmeye karar verdim bunu ilk ağızdan duyun istedim’’ diyerek evlilikle ilgili açıklamasını şu sözleri ile yaptı;

‘’Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyorki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. sizi okumuyorum!

Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. (Stüdyodaki konuklar ayakta alkışladı)

Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim.’’ dedi. 

Peki, sevilen sunucu Müge Anlı’nın evleneceğini açıkladığı Şinasi Yüzbaşıoğlu kim? Merak ediliyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Müge Anlı’nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 58 yaşında Adana doğumludur. Daha önce Adana Emniyet Müdürlüğünde görev yapmış, 2021 yılında da İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanmıştır. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nu Müge Anlı canlı yayında açıklamada bulunurken devlet memuru olarak belirtti. ‘’Çok da saygı duyduğum bir mesleği var.’’ diyerek duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu biliniyor Ayrıca 4. sınıf emniyet müdürüdür. 


20-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar