Oktay Kaynarca’nın paylaşımı olay oldu Yoksa Selçuk Yöntem EDHO’ya mı dahil oldu?

Oktay Kaynarca’nın paylaşımı olay oldu Yoksa Selçuk Yöntem EDHO’ya mı dahil oldu?
Deli Yürek ve Kurtar Vadisi dizileriyle ön plana çıkan Selçuk Yöntem, EDHO dizisine mi katılıyor? Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın paylaşımı kafaları karıştırdı.

Atv'nin ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyayı Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medyadan yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Paylaşımı gören EDHO hayranları heyecanlandı. Şimdi herkes “Yoksa Selçuk Yöntem EDHO’ya mı dahil oldu?” sorusuna cevap arıyor. Oktay Kaynarca neden böyle bir paylaşım yaptı? EDHO’ya katılacağı iddia edilen Selçuk Yöntem kimdir? Şimdi detaylar

Oktay Kaynarca’nın paylaşımı olay oldu Yoksa Selçuk Yöntem EDHO’ya mı dahil oldu?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla bilinen Oktay Kaynarca, kişisel hesabı Instagramdan bir paylaşım yapınca kafalar karıştı. Usta oyuncu Selçuk Yöntem'le birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşan Kaynarca, başrol oynadığı EDHO hayranlarını heyecanlandırdı. Yaptığı yorumla Selçuk Yöntem’in diziye dahil olabileceğini ima eden Kaynarca, sosyal medyada bir anda gündem oldu. Usta oyuncu Selçuk Yöntem’le birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak altına şu yorumu yazdı: "İnsanlar gelir gider yaşamımıza öyle veya böyle bi şekilde dokunup ama önemlidir kardeşlik ağabeylik hukuku. Tutunacağınız dallardan oluşan ağaçlar gibi.. Arkamızda bir orman bırakmaya çalışmaktır geldiğimiz sürenin amacı..."

Canlitv platformu olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

Selçuk Yöntem Kimdir?

1953 İstanbul doğumlu Yöntem, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncu olarak tiyatroya adım atan Selçuk Yöntem bir süre sonra tiyatro oyunlarını yönetmeye başladı. Ankara Sanat Kurumu tarafından verilen “Övgüye Değer Yönetmen” ödülünü kazanan usta tiyatrocu dizi kariyerine 1978 yapımı Atlı Karınca diziyle başladı. Onu asıl şöhrete taşıyan yapım ise Türk dizi tarihinde çığır açan Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi dizileri oldu.

Aldığı Bazı Ödüller:

1987- “Dört Mevsim” Ankara Sanat Kurumu – Övgüye Değer Erkek Oyuncu Ödülü

1995- “Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye” Ankara Sanat Kurumu – Övgüye Değer Yönetmen Ödülü

2004- “Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış” Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

2009- “Devrim Arabaları” 14.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu

2014- “Büyük Risk” Magazin Gazeteciler Derneği – En İyi Erkek Sunucu Ödülü

2014- “Büyük Risk” Altın Kelebek- En İyi Yarışma Programı Sunucusu

Rol aldığı bazı yapımlar:

2017 – Osmanlı Subayı (Melih Paşa)

2008 – Devrim Arabaları (Latif)

2008 – Alia (Emniyet Müdürü) (TV Filmi)

2006 – Pars: Kiraz Operasyonu (Kadir Zebari)

2001 – Deli Yürek-Boomerang Cehennemi (Bozo)

2007 – Kuzey Rüzgarı (Aziz)

2003 – 2004 – Kurtlar Vadisi

1999 – Deli Yürek (Bozo)

1993 – Süper Baba (Celal)

03-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar