Ünlü oyuncu Merve Boluğur hakkındaki delirdi iddialarına cevap verdi

Ünlü oyuncu Merve Boluğur hakkındaki delirdi iddialarına cevap verdi
3 yıldır ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur hakkında çıkarılan delirdi iddialara ve özel yaşamına ait dedikodulara bakın nasıl cevap verdi?

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur hakkında çıkarılan delirdi iddialarına cevap verdi. Hürriyet gazetesine içini döken ve samimi açıklamalarda bulunan Boluğur, delirdi iddialarına sert tepki gösterdi. Hayranları Merve Boluğur’un açıklamalarını ve hayatını merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Merve Boluğur hakkındaki delirdi iddialarına cevap verdi

Hürriyet gazetesine röportaj veren Merve Boluğur hem iddialara cevap verdi hem de hayranlarının merak ettiği yeni projeler hakkında bilgi verdi. Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile kariyerine başlayan Boluğur birçok dizi ve filmde görev yapmıştı. Usta oyuncu, muhabirin “Senin için delirdi yorumları yapılıyor, ne diyeceksin bu iddialara? “ şeklindeki soruya bakın nasıl cevap verdi: “Bende kusur gören kendinde görüyordur. Her gördüğümüze eleştirel olarak etiket yapıştırabilen bir toplumuz. Ben özümü, kendimi yaşıyorum. Hayallerim doğrultusunda ilerlemeyi seçiyorum. Bu söylediğin yorumlar yüzünden bir dönem çekincelerim oldu. Ama eleştiri adı altında yapılan şeyler bizi o kadar kısıtlıyor ki. Öyle olmamalı. İnsanlar gülmeyi de, ağlamayı da, potansiyellerini de yaşayabilmeli. Bu yüzden tepki, eleştiri gelecekse de gelsin."

3 yıldır ekranlarda yer almıyor

Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlendikten sonra ekranlara ara verdi. Muhabirin kendisine yönelttiği ”Üç yıldır ekranda neden yer almıyorsun?” sorusuna ise şu cevabı verdi. "Teklifler aldım ama 18’den 30 yaşıma kadar aktif olarak oyunculuk yaptım. Bir dönem yorgunluk ve peş peşe işlerin vermiş olduğu bir sıkılma evresi yaşadım. İnsan işin ünlülük kısmında kendini biraz geri çekmek de istiyor." Canlitv olarak Merve Boluğur’a sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Merve Boluğur Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu Boluğur, Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimi aldı. 2006 yılında Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı dizisinde başrol oynayarak kariyerine başladı. Ayşegül karakteriyle ünlenen Merve Boluğur, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını tüm dünyaya duyurdu. Bir süre reklam filmlerinde oynayan ünlü oyuncu 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu. Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlendikten sonra ekranlara ara verdi.

Rol adlığı yapımlar

2006 - 2007 - Acemi Cadı

2006 - Keloğlan Kara Prense Karşı (Sinema filmi)

2007 - Gomeda (Sinema filmi)

2007 - Aşk Yeniden

2008 – Hoşça kal Güzin (Sinema filmi)

2009 - Kül ve Ateş

2010 - Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)

2011-2013 - Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)

2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)

03-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar