Sinem Ünsal Trafik Kazası Geçirdi

Sinem Ünsal Trafik Kazası Geçirdi
Fox Tv’de yayınlanacak Gizli Saklı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Sinem Ünsal İzmir’den sahnelenen tiyatro oyunu dönüşü trafik kazası geçirdi.

Mucize Doktor’da canlandırdığı Doktor Nazlı karakteriyle tüm dizi seyircisinin kalbinde büyük bir yer tutan genç ve güzel oyuncu Sinem Ünsal bugünlerde hem yaz sezonunda Fox Tv’de yayınlanacak Gizli saklı Dizisi için çalışmalarını sürdürüyor hem de ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın da rol aldığı Aydınlıkevler tiyatro oyununda rol alıyor. İki proje arasında mekik dokuyan ve iki projede de başarılı bir performans ortaya koyan güzel oyuncu ne yazık ki dün akşam sevenlerini korkuttu. Demet Akbağ’lı Aydınlıkevler oyununun İzmir turnesi dönüşünde Gebze yolunda büyük bir trafik kazası atlattı. İçinde şoför, uygulayıcı yapımcı Nisan ceren ve Sinem Ünsal’ın bulunduğu araç gece vakti yolda seyir halindeyken bariyerlere çarptı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle yaşanan büyük kaza sonrası ünlü isim Sinem Ünsal, uygulayıcı yapımcı Nisan Ceren ve aracın şoförü hastaneye kaldırıldı.

Ölümden Döndü

Yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve No 9 Production tarafından hazırlanan Gizli Saklı dizisinde bir polisi canlandıracak güzel oyuncu Sinem Ünsal Aydınlıkevler Tiyatro Oyununun İzmir turnesi sonunda kara yoluyla İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Araçta bulunan şoför, uygulayıcı yapımcı Nisan Ceren ve oyuncu Sinem Ünsal İstanbul’a yaklaştıkları sırada Gebze yakınlarında aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarptılar. Kaza sonra acil olarak hastaneye kaldırılan araçta bulunanlardan Sinem Ünsal’ın sağlık durumunun iyi olduğu kazayı küçük yaralar ve vücudunda oluşan morluklarla atlattığı öğrenildi. Daha sonra dinlenmek için evine geçen Sinem Ünsal’ın bir süre dinleneceği öğrenildi. Araçta bulunan uygulayıcı yapımcı Nisan ceren ile şoförün ise kontrol amaçlı olarak geceyi hastanede geçirdikleri öğrenildi.

Gizli Saklı Yakında

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve No 9 Production tarafından hazırlanan Gizli saklı adlı romantik komedi ve polisiye dizinin ise çekimleri ve hazırlıkları devam ediyor. Başrolünde Halit özgür sarı ve Sinem Ünsal’ın iki sivil polisi canlandıracakları dizinin çok yakında ekranlara geleceği öğrenildi. Dizide Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal birbirine zıt ve devamlı birbiriyle çekişen iki sivil polisi oynuyorlar. Dizinin yayınlanan fragmanı seyirci tarafından oldukça beğenilmiş durumda.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar