Ölene Kadar 6 Nisan fragmanı yayınlandı mı?Dağhan tehlikede!

Ölene Kadar 6 Nisan fragmanı yayınlandı mı?Dağhan tehlikede!
Her hafta Perşembe günleri ATV ekranlarına gelen Ölene Kadar'da bu hafta neler yaşanacak? Ölene Kadar 6 Nisan fragmanı yayınlandı mı? Büyük bir merakla takip edilen Ölene Kadar 12. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Herkes tarafından bölümleri büyük bir merakla beklenen Ölene Kadar'da bu hafta neler yaşanacak? Ölene Kadar bu hafta bomba gibi damga vuracak. Ölene Kadar'da neler yaşanacak? Ölene Kadar Dağhan kimdir? Ölene Kadar fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yayınlanan fragmanıyla takipçileri tarafından büyük ilgi gören dizi bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak.

Ölene Kadar 6 Nisan fragmanı yayınlandı mı?

Dağhan kendini ispatlamak ve karşısındaki tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorunda hisseder. Selvi ise, Gürcü Zerdan'ın ona karşı olan ilgisinden rahatsızlık duyar. Bu duruma Beril'in sebep olduğunu bildiği için hesap sormak ister. Selvi Gürcü Zerdan'dan kurtulabilecek mi? Dağhan karşısındaki tehlikeli adamların üstesinden gelebilecek mi? Tüm bunları merak ediyorsanız bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında Ölene Kadar sizlerle olacak.

Ölene Kadar ne zaman?

Büyük bir ilgi ile takip edilen ve kadrosu geniş olan Ölene Kadar dizisini izlemek için her hafta Perşembe günleri saat 20:00'da ATV ekranlarını takip etmeniz yeterli olacak. İyi Seyirler...

 

30-03-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler