Ömer 4. Bölüm izle

 Ömer 4. Bölüm izle
OGM Pictures’ın Star Tv izleyicileri için hazırladığı melodram dizisi Ömer 4. Bölümü 30 Ocak Pazartesi izleyicisiyle buluşuyor Ömer'in evlilik teklifine Gamze nasıl tepki verecek?

OGM Pictures’ın Star Tv izleyicileri için hazırladığı melodram dizisi Ömer 4. Bölümü 30 Ocak Pazartesi izleyicisiyle buluşuyor. Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi İsrail yapımı Shtisel'den uyarlanıyor. Ömer'in evlilik teklifine Gamze nasıl tepki verecek? Kızının her şeyi öğrendiğini fark eden Nisa çaresiz kalırken İmam Reşat, Ömer’i bir an önce evlendirmek için yeni bir aday buluyor. Aşk ve gerçekler karşısında iyice bunalan Ömer’in Gamze’nin sert tepkisiyle yıkılmasını ekrana getiren Ömer dizisi 4. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar.

Ömer 4. Bölüm izle

OGM Pictures imzalı Star Tv dizisi Ömer her geçen bölüm izleyicisini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. 30 Ocak Pazartesi saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak olan Ömer 4. Yeni bölüme Gamze’nin söylediği “Senin sıcaklık sandığın şeyle kalbin çöle döner, kavrulursun” sözü damga vuruyor. Farklı dünyaların aşkını anlatan Ömer dizisinde Barış Falay, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar ve Gökçe Bahadır başrolleri paylaşıyor. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Ömer dizisi Gülizar Irmak tarafından kaleme alınıyor. Netflix’ye yayınlanan İsrail menşeli Shtisel adlı diziden uyarlanan Ömer’de ayrıca Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin ve Muharrem Türkseven gibi başarı oyuncular da rol alıyor.

Gamze için yolun sonu mu?

Reşat bir yandan kızı Nisa’nın kocası tarafından uğradığı ihanetle sarsılırken diğer yandan Ömer’in Gamze’den vazgeçmemesiyle iyice gerilir. Ailesiyle yaşadığı stresin üzerine Ömer’in bir başkasına evlilik teklif etmesi Gamze’yi isyan noktasına getirir. Ömer bir tercihe zorlanmaktadır. Ya babasının bulduğu kızla evlenecek ya da her şeyi göze alıp Gamze ile yeni bir hayata başlayacak? Ömer’in zor kararının yaşandığı Ömer 4. yeni bölüm 30 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Star Tv’de.

Ömer 3. Bölümde neler yaşandı?

Reşat'ın sert bakışlarını fark eden Gamze, bu aşkın imkansızlığını anlar ve ısrarla görüşmek isteyen Ömer'den uzak durmaya karar verir. Ömer’in üzerindeki baskılarını artıran baba Reşat, bu sefer işini şansa bırakmamaya karar verir. Diğer yandan her geçen gün kocasının yeni bir ihanetini öğrenen Nisa, çaresizlikle kıvranmaktadır. En zor anında yardımına koşan Gamze'ye sırrını açan Nisa yeni bir dost bulmuştur. Farklı hayatlar yaşasa da iki kadının acıları ortaktır. Gamze, Nisa'ya uzattığı yardım elinin kendi hayatında bir krize yol açacağını öğrendiğinde yapacağı bir şey yoktur.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler