Sipahi 8. bölüm izle

Sipahi 8. bölüm izle
Sipahi 8. bölüm izle; 30 Ocak Pazartesi akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sipahi dizisinin yayınlanan yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sipahi 8. bölüm izle; 30 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Özge Gürel, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş ve Nurettin Sönmez’in yer aldığı Sipahi dizisi Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. CNP Film tarafından hazırlanan yapım yayına yeni başlayan yapımlar arasında yer alıyor. Aldığı reytinglerle kanalını ve yapım şirketini hayal kırıklığına uğratan dizi için geçtiğimiz günlerde final kararı alındı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bir elemanı olan Korkut Ali Türkoğlu’nun hikayesini anlatan dizide ülke içinde ve ülke dışında Türkiye’ye zarar vermek isteyen oluşumların bertaraf edilmesinin hikayesi anlatılıyor. Her pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin 8. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

SİPAHİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

CNP Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden olan Sipahi her pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. İstihbarat Teşkilatının bir çalışanının ülke için verdiği mücadelenin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde, Türkiye’ye yönelik bir tehdit olan roket dolu geminin ve bu geminin gideceği adresin belirlenmesine çalışılmaktadır. Ali geminin ikinci kaptanından gereken bilgileri almak için uğraşırken dedesinin suikaste uğramasıyla büyük bir şok yaşar.

Sipahi 8. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan dram ve aksiyon dizisi Sipahi 30 Ocak Pazartesi akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan 8. Bölümünde, teröristlerin elindeki roket Suriye’den Ankara’yı vuracak şekilde konumlandırmıştır. Habtor’un elinde bulunan Canan’ı kurtarmak için Yıldırım’dan habersiz kurtarma operasyonuna çıkan Ali aynı zamanda deşifre olmaktan da korkmaktadır. Bu arada başında çuval olan bir kadının öldürülmesi istenir. Ali bu kadının Canan olup olmadığını bilmemektedir. Öbür taraftan Ankara’yı vuracak roketin Suriye’de nerede olduğunun araştırması devam etmektedir. Masum insanları ve bebekleri hedef alan Habtor’u durdurmak isteyen Ali ve Canan zor bir durumda kalırken Sipahi ekibi Habtor’u durdurmak için elinden geleni yapmaktadır. Show Tv ekranlarının aksiyon dizisi Sipahi bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de seyirciyle buluşuyor.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar