Ömer dizisinin Nilüfer'i Damla Makar kimdir?

Ömer dizisinin Nilüfer'i Damla Makar kimdir?
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Ömer Dizisinin kadrosuna Nilüfer karakteriyle Damla Makar dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Star Tv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizileri arasında yer alan Ömer Dizisi yeni sezonda da kanalın güçlü ve rakipleri karşısında elini güçlendiren yapımları arasında yer alıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve İsrail yapımı The Shitsel adlı diziden uyarlanan Ömer muhafazakar bir kasabada yalanan olayları bir cami imamı ve ailesi üzerinden anlatıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisinin kadrosuna son olarak yeni bir isim daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın yer aldığı ve uyarlama senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı Ömer dizisi ilk bölümünü 9 Ocak 2023 tarihinde yayınladı. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer’in her şeye rağmen imkansızlıklara karşın aşık olduğu bir kadından vazgeçmemesinin hikayesinin ele alındığı aile ve dram türündeki dizinin kadrosuna son olarak genç ve güzel oyuncu Damla Makar katıldı.

Damla Makar (Nilüfer) Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni yayın döneminde de seyircinin heyecanla takip edeceği Ömer dizisinin yeni sezonda kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Dizide Nilüfer karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan  güzel oyuncu Damla Makar dizide mahalleye dönüşü tam anlamıyla bir olay olacak Vicdan’ın kızı Nilüfer’e hayat verecek. Nilüfer’de mahalleye taşınınca annesi gibi olayların her an içinde yer alacak ve hikayelerin merkezinde yer alarak özellikle Ömer ve ailesi üzerinde de etkisi olacak. Dizide ayrıca Vicdan karakteri bütün karakterleri etkileyen hikayelerin içinde yer alarak diziyi domine eden kişi olarak öne çıkacak.

Damla Makar kimdir?

Dizi sektörüne yeni dahil olan ve sektöre girer girmez de üst yapım dizilerde rol alan genç ve güzel oyuncu aldığı rollerle hızlı yükselişini sürdürüyor. 1996 yılında dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu Damla Makar ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra özel bir oyunculuk okulunda eğitim gören oyuncu ilk olarak setlere 2021 yılında hazırlanan ve yayınlanan Seni Çok Bekledim adlı dizi ile adımını atmıştır. Aynı zamanda tiyatrolarda da rol alan güzel oyuncu geçtiğimiz dönem ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş Dizisinde rol almıştır. Genç oyuncu Ömer dizisi ile çıktığı yolda yükselişini sürdürmeye devam edecektir.

11-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar