Onur Buldu ve Ecem Erkek Güldür Güldür Show'a geri dönüyor

Onur Buldu ve Ecem Erkek Güldür Güldür Show'a geri dönüyor
“Canım şöyle bir kişilik yer açsak be” diyerek Güldür Güldür'e döneceğini haber veren Onur Buldu'ya cevap Ecem Erkek'ten geldi;“Bir kişilik yer de ben isterim”

12 senedir birbirinden ilginç ve aktüel skeçlerle Türk halkını eğlendirirken düşündüren bir program Güldür Güldür Show. Programda yıllardır yer almış ve geniş bir hayran kitlesi oluşturmuş olan Onur Buldu ile Ecem Erkek yuvaya geri dönüyor. Güldür Güldür Show’a katılacaklarını sosyal medya mesajı ile mizahi bir üslup ile duyuran ikilinin ne zaman skeçlerde yer almaya başlayacakları merak konusu. 

Güldür Güldür Show’dan güzel haberler var

Show TV’nin cumartesi akşamları herkesi eğlenceye doyuran Güldür Güldür Show’dan hayranlarını sevindiren iki haber geldi. BKM imzalı programın daha önceki sezonlarına damga vurmuş iki ismi Onur Buldu ve Ecem Erkek yeniden Güldür Güldür Show ekibine dahil oluyor. Özellikle Bilal karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan Onur Buldu programdan ayrıldıktan sonra birçok reklam filminde ve özel kanallardaki yapımlarda yer aldı. Onur Buldu sosyal medya hesabından “Canım şöyle bir kişilik yer açsak be” diyerek eğlenceli bir şekilde Güldür Güldür Show’a döneceğinin müjdesini verdi. Güzel Günler dizisinde uzun süre yer alan ve dizinin final yapması ile eski işine dönen Ecem Erkek de bu mesaja duyarsız kalmadı ve “Bir kişilik yer de ben isterim” diyerek kendisinin de bu sene Güldür Güldür Show oyuncu kadrosuna katılacağını duyurmuş oldu.

Her hafta ilginç skeçler yayınlanıyor

12 yıldır artık bir ekran klasiği haline dönen Güldür Güldür Show her hafta 5-6 skeç ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Meltem Bozoflu’nun yaptığı programın senaryo yazı ekibinin başında Murat Kepez bulunuyor. Sunuculuğunu Ali Sunal’ın yaptığı programda Ali Sunal, Alper Kul, Erdem Yener, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Hasibe Eren, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Onur Atilla, Doğa Rutkay gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. 

Kaptan Ali Sunal ilk baştan beri ekipte

Yıllardır süren istikrarlı yapısı ile kadro her sene yenileniyor. Bazı isimler ayrılırken bazı isimler kadroya dahil oluyor. Ali Sunal’ın kaptanlığında Show TV ekranlarında izleyicilere her hafta keyifli dakikalar yaşatan programın uzun süre devam etmesi seyircinin en büyük dileği. Beraber filmlerde de yer alan oyuncu kadrosunun çevirdiği birçok film projesi var. Bunlardan bazıları; Dedemin Fişi, Cici Babam, Hava Muhalefeti

22-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar