Survivor All Star 2024 final tarihi belli oldu mu? Büyük ödül ne?

Survivor All Star 2024 final tarihi belli oldu mu? Büyük ödül ne?
Survivor All Star'da finale sayılı günler kaldı. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği Survivor All Star ne zaman final yapacak? Bu sene büyük ödül ne? İşte detaylar!

Tv8'in ilgiyle izlenen yarışma programı ‘Survivor All Star’da sona doğru gidiliyor. Takımların her hafta yeniden oluşturulduğu, her hafta bir yarışmacının veda ettiği program hakkında en çok merak edilen sorular arasında ne zaman final yapacağı ve büyük ödülün ne olduğu yer alıyor. Survivor All Star final tarihi ne? Büyük ödül belli oldu mu? İşte detaylar.

Survivor All Star final tarihi nedir?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen ‘Survivor All Star’ bu sene 1 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümüyle tv8 ekranında izleyiciyle buluştu. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan programın final tarihi merak ediliyor.  Şimdilik Survivor'ın final tarihi hakkında Acun Medya tarafından net bir açıklama yapılmasa da programın geçen yıl yayınlanan bölümü 13 Haziran'da Kuruçeşme Açıkhava'da gerçekleşmişti.  Bu yıl da Haziran ayı içerisinde Survivor'ın final yapması bekleniyor.

Survivor All Star Büyük Ödül Ne?

Her yıl olduğu gibi bu yılda Survivor'ın büyük ödülü hakkında açıklama yapılmadı. Bugüne kadar yarışmanın son evrelerine doğru büyük ödül açıklanıyor. Bu yıl da öyle olması bekleniyor. Geçen yıl yayınlanan ‘Survivor’da şampiyon olan isme 500 bin TL ödül verilmişti. Bu yıl ödülün 1 milyon liradan yüksek olması bekleniyor.

Survivor All Star'da bu yıl hangi yarışmacılar vardı?

Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç,Mustafa Kemal Kurt

Mavi Takım: Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Uğurtan Dora

22-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler