Onur Büyüktopçu bomba bir projeyle yine herkesi şaşırttı!

Onur Büyüktopçu bomba bir projeyle yine herkesi şaşırttı!
Yemekteyiz'in ardından bir türlü yüzü gülmeyen başarılı sunucu Onur Büyüktopçu yine bomba bir proje ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. İşte Onur Büyüktopçu'nun yeni projesi..

TV8 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen yemek yarışması Yemekteyiz'in unutulmaz sunucusu Onur Büyüktopçu, yeni bir proje için kollarını sıvadı. Yemekteyiz'den ayrıldıktan sonra bir türlü başarıyı yakalayamayan ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun yeni projesi..

Yemekteyiz yarışması ile adeta bütünleşen başarılı ve sempatik sunucu Onur Büyüktopçu, Show Tv'de yayınlanan Damat Bayıldı adlı yemek yarışması programıda tutumadı. Uzun süre Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu artık bu durumdan sıkıldığını ve programı bırakmak istediğini açıkladı. Yemekteyiz yarışmasını ilgi ile takip eden izleyiciler bu habere çok üzüldü. Onur Büyüktopçu'nun bu isteğini kabul eden TV8, Yemekteyiz'i sunacak yeni bir sunucu arayışına geçti. Yapılan görüşmelerin ardından Yemekteyiz'in yeni sezon sunucu ünlü şarkıcı Seda Sayan oldu. Artık Seda Sayan'ın sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'in reytingleri yükselecek diye beklerken iyice aşağı düştü. Sempatik sunucu Onur Büyüktopçu ise Yemekteyiz'in ardından Show Tv ekranlarından gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Yemekteyiz'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Onur Büyüktopçu, Show Tv'nin yeni sezon yarışması Damat Bayıldı için sunucu olarak seçildi. Show Tv attığı bu adımla reytingleri alt üst edeceğini beklerken, işler tam tersine gitti. Sunucusunun Onur Büyüktopçu olmasına rağmen bir türlü reytinglerde başarı gösteremeyen Damat Bayıldı programı içinde final kararı verildi. Geçtiğimiz aylarda final yapan Damat Bayıldı'nın ardından Onur Büyüktopçu'nun ne yapacağı düşünülürken, yeni bir haber geldi. İşte Onur Büyüktopçu'nun herkesi şoke edecek yeni propjesi..

ONUR BÜYÜKTOPÇU'NUN YENİ PROJESİ

Başarılı ve sempatik isim Onur Büyüktopçu, dizi oyunculuğunun ardından sunuculuğa sunuculuğun ardından ise eğlence programlarına atıldı. Ve şimdilerde ise hayranlarını büyük bir merak ve heyecanda bırakan yeni bir proje ile geliyor. Son zamanlarda ünlü isimler arasında müzikal ve tiyatro bir moda haline geldi.  Bu kervana Onur Büyüktopçu da katıldı. Hayranları Onur Büyüktopçu’dan dizi haberi beklerken o yaptığı açıklama ile yine ters köşe yaptı. Onur Büyüktopçu, “Yakında bir müzikal projemiz olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım, şan dersleri almaya başladım bile” açıklamasında bulundu. Hatta “Sahnede olmak ve bir müzikalle izleyicilerle buluşuyor olmanın heyecanı gerçekten çok başka. Umarım sahnelendiğinde de beğeni ile izleyeceğiniz güzel bir performans olacak.” diyerek heyecanını hayranları ile paylaştı. 

08-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar