Onur Büyüktopçu 'Yemekteyiz'e Veda Etti

Onur Büyüktopçu 'Yemekteyiz'e Veda Etti
Bir dönem sona erdi. Tv 8'in başarılı programının sunucusu Onur Büyüktopçu son programını çekti. Onur Büyüktopçu iki sezon sonra Yemekteyiz'e veda etti. Detaylar haberimizde!

Bir dönem sona erdi. Yemek programlarını evlerimize sokan ve bizlere sevdiren, aynı zamanda sinir krizleri geçirmemize sebep olan, çoğu zaman haklı ile haksızın karıştığı, hak edenle hak etmeyenin yer değiştirdi, stratejilerin, planlamaların, az puanların, çok puanların havalarda uçuştuğu Yemekteyiz Programı’nın başarılı sunucusu, oyuncu, Onur Büyüktopçu Tv 8’de yayınlanan programı Yemekteyiz’e veda etti. Daha önce Yemekteyiz’den ayrıldığı açıklanan Büyüktopçu Yemekteyiz son programını çektikten sonra bir veda mesajıyla Yemekteyiz serüveninin noktalandığını duyurdu. İşte ayrıntılar.

Başarıyla Geçen İki Sezon!

Tv 8 ekranlarında bundan iki sezon önce başlayan Yemekteyiz Programı başlarda seyirci tarafından tepkiyle karşılansa da zamanla programın formatı oturdu ve program beğeniyle seyredilmeye başlandı. Bunda programın başarılı sunucusu ve kendine has üslubuyla programı oldukça başarılı bir şekilde idare eden Onur Büyüktopçu’nun emeği büyüktü. Büyüktopçu kendine has üslubu ile yarışmacılarla kurduğu diyaloglarla seyircinin de gönlünde yer etti. Program’da haliyle oldukça beğenildi ve Tv 8’in başarılı yapımları arasına girmeyi başardı. Ancak iki sezon ve 420 programın ardından sunucu Onur Büyüktopçu ile Tv 8 yönetimi aynı yolda devam etmeme kararı aldı. Böyle olunca da Onur Büyüktopçu ile Yemekteyiz programı bir yol ayrımına geldi. İki sezon ve 420 programlık bir serüven de böylece nihayete ermiş oldu.

Onur Büyüktopçu Veda Etti!

Başarılı sunucu Onur Büyüktopçu Yemekteyiz Programının son bölümünün çekiminin ardından kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Onur Büyüktopçu program ekibiyle birlikte çektirdiği fotoğrafın altına "Efendim, bugün Yemekteyiz programının son bölümünü çektim. Güldük, eğlendik, kızdık ve sinirlendik. En önemlisi de iyi ve kötüyü ayırdık. Bizleri 420. bölüm boyunca yalnız bırakmayan siz sevgili seyircilerimize sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca ekibime sonsuz teşekkürler" mesajını yazdı.

Bundan Sonra Ne Olacak?

Onur Büyüktopçu Yemekteyiz Programıyla iki sezon boyunca Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluştu. Son programını çeken büyüktopçu bundan sonra, daha önce anlaşmaya vardığı Show Tv’deki Damat Bayıldı adlı programın sunuculuğunu üstlenecek. Tv 8’deki Yemekteyiz programı ise bundan sonra yoluna başarılı sunucu ve sanatçı Seda Sayan’la devam edecek.

 

22-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar