Onur Büyüktopçu’dan Damat Bayıldı Açıklaması!

Onur Büyüktopçu’dan Damat Bayıldı Açıklaması!
Show Tv'nin gündüz kuşağı programlarından Damat Bayıldı'da neler oluyor? Kanal Programı yayından kaldıracak mı? Sunucu Onur Büyüktopçu açıkladı! İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında gündüz kuşağında ekranlara gelen ve hafta içi beş gün boyunca yayınlanan Damat Bayıldı’yla ilgili olumsuz haberler bir türlü bitmek bilmiyor. Başlarken de sunucu polemiği ile karşılaşan program son zamanlarda ise özellikle rakipleri karşısında aldığı düşük reytinglerle gündemi meşgul ediyor. Her ne kadar programla ilgili bir sorun olmadığı sık sık dile getirilse de kanalın Damat Bayıldı’nın aldığı düşük reyting karşısında ne kadar suskun kalacağı merak ediliyor.

Tabi birde bu tür programların reytinginin öyle kısa sürede toparlanamayacağı bilindiğinden Damat Bayıldı’nın erken final yapacaklar arasında başta sayılması çokta gerçek dışı gibi görünmüyor. Tüm bu gelişmeler ışığında Damat Bayıldı’nın başarılı sunucusu eski Yemekteyiz Programı sunucusu Onur Büyüktopçu’nun yaptığı açıklama bir anda dikkatleri Damat Bayıldı ve Onur Büyüktopçuya çevrilmesine sebep oldu.

Her Şey Yolunda, Sorun Yok!

Show Tv’de yaz sezonunda büyük umutlarla yayına başlayan ve başarılı sunucu Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği iddialı yemek yarışma programı Damat Bayıldı bugünlerde büyük bir sessizlik içinde. Program hem reyting yönünden düşük seviyelere indi hem de akabinde rakipleri reytinglerde üst sıralara tırmanarak Damat Bayıldı ile makas farkını açtı. Tüm bunlarda programın akıbetinin sorgulanmasına sebep olmaya başladı.

Her ne kadar kanalın ve yapım ekibinin programın arkasında durduğu açıklansa da endişeli söylemler her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde bir alış veriş merkezinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Sunucu Onur Büyüktopçu’da programla ilgili bu endişelere değindi. Büyüktopçu yaptığı açıklamada sorun yok, her şey yolunda derken bunun ne kadar gerçekçi olduğu ise bu sözlerin hemen ardından sorgulanmaya başlandı.

Damat Bayıldı (mı)?

Show Tv’nin gündüz kuşağının lokomotif gemisi olması planlanan Damat bayıldı yayınlandığı günden itibaren istenilen seviyeye bir türlü gelemedi. Bunda program formatının etkisi kadar programın bir stüdyo programı olması da gösterilebilir. Rakip programlar evlerde, açık alanlarda yayınlar yaparken Damat Bayıldı soğuk ışıkların altında stüdyoya girdi ve bu tür programlardaki sıcak, samimi ilişki bir anda yok oldu. Bu da seyircinin programdan uzaklaşmasına sebep oldu. Kanalın ve yapımcının tüm bu sorunlara kısa sürede çare bulması bekleniyor. Aksi takdirde erken finaller başlayabilir.

20-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar