Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a şaşırtan Yemekteyiz mesajı!

Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a şaşırtan Yemekteyiz mesajı!
Tv 8 ekranlarının Yemekteyiz yarışmasının eski sunucusu Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a Yemekteyiz mesajı! Onur Büyüktopçu, Seda Sayan'a gönderme yaptı.

Tv 8 ekranlarının başarılı yemek yarışması Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz haftalarda programdan ayrılmıştı. Ardından Yemekteyiz yarışmasını kimin sunacağı merak konusu olmuş ve çok geçmeden Seda Sayan sosyal medya hesabından müjdeyi vermişti. Yeni Sezonda Yemekteyiz yarışmasını kendisinin sunacağını ifade eden Seda Sayan oldukça heyecanlı. Peki Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yemekteyiz Onur Büyüktopçu, Seda Sayan'a ne dedi? İşte ayrıntılar...

Gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Yemekteyiz yarışmasının sunucusu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz haftalarda programa veda ederek sezonu kapatmıştı. Ardından sosyal medya hesabından Yemekteyiz programının yeni suncusu Seda Sayan ise müjdeli haberi vermiş ve herkesi mutlu etmişti. Yeni sunucunun kim olduğu konusunda büyük endişe duyan seyircinin yüreğine su serpilmiş oldu. Şimdi ise sabırsızlıkla Yemekteyiz yeni sezonu beliyoruz. 

2019 - 2020 yılı sezonunda  Tv 8 Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu üstlenecek olan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından program ile ilgili bir paylaşım yapmıştı. Bunu gören Yemekteyiz programının sevilen sunucusu Onur Büyüktopçu ise, paylaşımın altına öyle bir yorum yaptı ki, ortalık karıştı. Sosyal medya hesabında Yemekteyiz programı tanıtımını paylaşan Seda Sayan'ın gönderisinin altına Onur Büyüktopçu ise, 'Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama Allah kolaylık versin. Bol bol reytingler inşallah.' sözlerini kullandı.

Gerek yarışmacılar ile gerekse dış ses ile zaman zaman zor dakikalar geçiren Onur Büyüktopçu, şimdiden Seda Sayan'ın gözünü korkuttu. Bakalım yeni sezonda Seda Sayan'lı Yemekteyiz yarışması nasıl ilerleyecek?

Seda Sayan'a tepki yağmuru!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın altına binlerce tepki gelen Seda Sayan'a, format değişikliliği yapmaması konusunda ifadeler kullanıldı. Evlilik programlarından yemek yarışmasına geçiş yapan ünlü isim şimdiden tepki toplamaya başladı bile.

Seda Sayan kimdir?

30 Aralık 1961 yılında dünyaya gelen Seda Sayan, İstanbul doğumludur. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan ünlü isim, ses sanatçısı olarak medya dünyasına atıldı. Ardından program sunuculuğu da yapmaya başlayan Seda Sayan, birbirinden başarılı projelerde yer almıştır. Bir çok film ve dizide rol alan Seda Sayan, sayısız albüme sahiptir.

27-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar