Onur Dilber Yeniden seksenler Dizisi Kadrosuna Katıldı!

Onur Dilber Yeniden seksenler Dizisi Kadrosuna Katıldı!
Bir dönemin efsane dizilerinden seksenler yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Seksenler'in yeni bölümleri hangi kanalda yayınlanacak ve oyuncuları kimler olacak?

Bazı yapımlar vardır onlar birer dizi olmaktan çok daha ötesi, çok daha fazlasıdır. O kadar hayatla iç içedirler ki gerçek mi kurgu mu ayırt etmesi imkansızdır. O kadar gerçeklerdir ki yayınlanırken ekranda gördüklerimiz aslında bizim de yaşadıklarımızdır. Evet, bir dönemin en çok seyredilen, eğlenceli ve keyifli dizilerindendi Seksenler. Mint Yapım tarafından TRT için yapılan dizi o kadar çok sevildi ve tuttu ki başka başka pek çok kanalda tekrarları yayınlandı. Halen yine TRT’de gündüz kuşağında tekrarları yayınlanan ve 1980’li yılları anlatan dizinin yapımcısı Birol Güven Seksenler’in yeni bölümlerinin yeniden çekileceğini açıklayınca seyirci bir anda heyecanlandı.

Adeta bir fenomene dönüşen ve hemen herkesin kendinden bir parça gördüğü, kimi zaman hüzünle, kimi zaman tebessümle seyrettiği Seksenler bittiğinde herkes üzülmüştü. Yeniden başlayacağını duyduğundaysa herkes sevindi. Mint Yapım tarafından hazırlıklarına hız verilen diziyle ilgili eski yeni pek çok oyuncuyla görüşmeler devam ederken dizinin başarılı karakterlerinden olan ve Komiser Rıza’yı canlandıran Onur Dilber’le de yeniden anlaşıldı. İşte detaylar!

Onur Dilber (Komiser Rıza) Yeni Sezonda Yeniden Seksenler’de!

TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanacağı açıklanan ve yeni bölümlerinin çekimlerin hazırlıklarına başlanılan bir dönemin efsane dizilerinden seksenler eski oyuncu kadrosunu bir bir toplamaya başladı. Başrollerinde Rasim Öztekin, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, İlker Ayrık gibi oyuncuların oynadığı dizi bu günlerde yeni bir cast yapma telaşında. Dizide daha önce de Komiser Rıza karakterini canlandıran ve seyircinin severek takip ettiği başarılı oyuncu Onur Dilber Seksenler’in yeni bölümlerinde olacağını sosyal medya hesabından paylaştığı eğlenceli bir video ile duyurdu. Seksenler’deki “vir vir etme” tabiriyle herkesin yakından tanıdığı başarılı oyuncu yeni yayın döneminde TRT’de hafta içi her gün ekrana gelecek Seksenler’in yeni bölümlerinde seyirciyle buluşacak.

Onur Dilber Kimdir?

Onur Dilber 1982 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta dereceli okulları bu kentte bitiren Onur Dilber Çukurova Üniversitesi devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu mezun olduktan sonra Haliç üniversitesinde ileri oyunculuk dalında master yapmıştır. Özellikle seksenler adlı dizideki Komiser Rıza tiplemesiyle seyirci tarafından tanınan ve sevilen oyuncu, Fırtına, Hayat Apartmanı, Benim annem Bir Melek, Papatyam, Kamil İnsan, Beş Şehir, Oflu Hocanın Şifresi, Yaşamak Güzel Şey gibi pek çok yapımda rol almıştır.

20-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar