Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'den evlilik açıklaması geldi

Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'den evlilik açıklaması geldi
Pazar Sürprizi adlı magazin programında itiraflarda bulunan oyuncu anne olmak istediğini dile getirdi. Alev Alev dizisiyle yıldızı parlayan Ergüçlü, evlilik sorusuna ne dedi?

4 yıldır Onur Ünlü ile birlikte olan Hazar Ergüçlü performansıyla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile birlikte olan güzel oyuncu evlilik hazırlıkları yapıyor. Katıldığı bir magazin programında yaşamıyla ilgili özel sorulara cevap veren ünlü yıldız, hayranlarını heyecanlandırdı. İşte Hazar Ergüçlü’nün itiraf ve açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar

Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'den evlilik açıklaması geldi

Son olarak Saklı dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan bir magazin programında ilginç açıklamalarda bulundu. Pazar Sürprizi adlı magazin programında bazı itiraflarda bulunan güzel oyuncu anne olmak istediğini dile getirdi. Alev Alev dizisindeki Çiçek rolüyle yıldızı parlayan Ergüçlü, evlilik sorusuna şöyle cevap verdi: " Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur’la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum” 

Bambaşka birine dönüştüm

Oyuncu olmasaydı haberci olmak istediğini dile getiren Ergüçlü, baba mesleği yerine oyunculuğu seçmiş. Konuyla ilgili duygularını ise şu cümlelerle dile getirdi: “ Bir ara haberci olmayı düşündüm ama aklımdan çabucak geldi geçti. Gazeteci olmuş olsam haberci olmayı isterdim. Babam genel yayın yönetmenliği yaptı, annem hala haberle iç içe. O yüzden habere daha yakın olurdum” 
Otuz yaşına yaklaşmak nasıl bir duygu diyen muhabire ise çok ilginç bir bakış açısıyla cevap veren güzel yıldız herkesi şaşırtmayı başardı. “ Otuz olmak kabuk değiştirmek gibi geliyor. Bambaşka birine dönüştüğümü görüyorum. 

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğan Ergüçlü, sanatçı bir ailede doğdu. Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan oyuncu, Alev Alev dizisinde Çiçek karakteriyle şöreti yakaladı. 

Rol aldığı yapımlar

2019 – Hakan: Muhafız (Zeynep) (TV Dizisi)
2018 – Ahlat Ağacı (Sinema Filmi)
2018 – Gerçek Kesit: Manyak (Sinema Filmi)
2018 – Dudullu Postası (Melis) (TV Dizisi)
2017 – Hayat Sırları (Seher) (TV Dizisi)
2016 – Kar (Müzeyyen) (Sinema Filmi)
2016 – Yüksek Sosyete (Cansu) (TV Dizisi)
2016 – Dar Elbise (Güle) (Sinema Filmi)
2015 – Analar ve Anneler (Kader) (TV Dizisi)
2013-2014 – Medcezir (Eylül) (TV Dizisi)
2013 – Benim Dünyam (Ayla) (Sinema Filmi)
2012 – Açlığa Doymak (Sena) (Sinema Filmi)
2011–2013 – Kuzey Güney (Simay) (TV Dizisi)
2010 – Gölgeler ve Suretler (Ruhsar)

16-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar