‘Oregon’ Komedi Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

‘Oregon’ Komedi Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Başrollerini Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık’ın rol aldığı ‘Oregon’ filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Oregon filminin vizyon tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Yedi yıllık sevgilisi Özge Gürel’le Serkan Çayoğlu geçen ay nikah masasına oturmuştu. Önümüzdeki yıl vizyona girece Neslihan Atagül’le başrolü oynadığı ‘Ahh Belinda’ filminin çekimlerini tamamlayan Çayoğlu, şimdi de 13 Ağustos’ta İtalya’da yapacakları düğünün heyecanını yaşıyor. Özge Gürel’le İtalya’da yapacakları düğününün ardından Serkan Çayoğlu’nun çekeceği yeni film projesinin detayları belli oldu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde smokin provası çıkışı muhabirlerin soruları yanıtladı ve çok heyecanlı olduğunu anlattı. İtalya’da yapılacak düğünün ardından yakışıklı oyuncu İstanbul’a döneceğini ve yeni bir sinema filmine başlayacağını açıkladı. Yönetmen koltuğunda İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan’ın oturacağı Oregan filminin öncesinde, her öğle yemeği vaktinde aynı restoranı tercih eden bir karakteri odağına aldığı, Serkan Keskin ve Serdar Orçin başrollü kısa film ‘Kılçık’ı 2015’te hayata geçirmişti. Kerem Ayan, yedi yılın ardından, bu kez bir Ümit Ünal senaryosunu çekeceği ilk uzun metrajlı filmi Oregon için yeniden sete giriyor. Oregan Filminde Serkan Çayoğlu’na başrolde eşlik edecek kadın başrol oyuncusu ise Aslı İnandık oldu. Oregon filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Filmin Vizyon tarihi ne zaman? İşte filmle ilgili detaylar…

 

Oregon Komedi Filminin Konusu Ne?

Serkan Çayoğlu bir yandan yeni sezon için dizi görüşmeleri yaparken bir yandan sinema filminin detayları da belli oldu. Yönetmen koltuğunda Kerem Ayan’ın oturacağı filmin adı ‘Oregon’. Oregon’un konusu ise, yaşanmış gerçek bir hikâyeyi anlatıyor. 

Oregon filminin hikâyesi 80’li yıllarda geçiyor. Filmde Serkan Çayoğlu sevgilisi Gaye ile Bodrum’da takı işi yapan Hakan adlı bir gence hayat verecek. Sevgilisi Gaye ile yakında evlenmeyi planlıyor. Filmde iki sevgili kendilerine emanet edilen Oregon adlı emanet bir kaseti İstanbul’daki adrese teslim etmeye giden ve yanlış anlaşılınca karakola düşen iki sevgilinin trajikomik hikayesini anlatacak.

Oregon Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Filmin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Aslı İnandık, Nejat İşler (konuk oyuncu), Melisa Doğu (konuk oyuncu) yer alıyor.

Nejat İşler, Orçun adlı 80’li yıllarda çok ünlü olan oyuncuya hayat verecek.

Oregon filmi için ayrıca Burcu Biricik ile de görüşülüyor.

Serkan Çayoğlu son olarak TRT1’de Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrız Zafere Doğru dizisinde rol almış, daha önce ise, Kuzey Güney, Beni Böyle Sev, Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı, Börü, Halka, Yeni Hayat dizilerinde rol almıştı en iyi çıkış yaptığı dizisi ise Kiraz Mevsimi olmuştu.  

 

Aslı İnandık ise, Vine ve İnstagram videoları ile tanınmış, oyunculuk eğitimi alan Gülse Birsel’in bu videoları izleyerek onu keşfetmesi sayesinde oyunculuk kariyerine Gülse Birsel’in imzasını taşıyan ‘Yalan Dünya’ dizisi ile başlamıştır. Daha sonra Şevkat Yerimdar 2, Cici Babam, Güldür Güldür Show, Aslı Gibidir, Yıldızlar Şahidim, Benim Tatlı Yalanım, Soluk, Bir Türk Masalı yapımlarında yer almıştır.

Oregon Filminin Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Yapımcılığını NuLoock Production’un üstlendiği, senaryosunu Ümit Ünal’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Kerem Ayan’ın oturacağı, Oregon filmi Eylül ayında sete çıkıyor ve vizyon tarihi 2023 yılının başları olarak planlanıyor.





09-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar