Orman yangını sonrası Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni açıklama!

Orman yangını sonrası Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni açıklama!
Orman yangını sonrası Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni açıklama! Orman yangınları ile mücadelede Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne yaptı?

Orman yangını sonrası Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni açıklama! Orman yangınları ile mücadelede Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne yaptı? Fahriye Evcen'in oğlu kaç yaşında? Fahriye Evcen orman yangınına yardım yaptı mı? Burak Özçivit orman yangınlarına yardım etti mi? Fahriye evcen sosyal medya hesabı. Burak Özçivit sosyal medya hesabı. Fahriye Evcen yeni dizisi izle. Fahriye Evcen'in yeni dizisi hangi kanalda? Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti ile ilgili tüm gelişmeler...

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olmaya başlayan orman yangınlarında tüm ülke üzüntüye boğulmuştu. Orman yangınlarının yaşandığı bölgelerde halk, evlerini ve hayvanlarını kaybederken yardım çağrıları ise her geçen gün büyüdü. Orman yangınlarının kontrol altına alınması ile bölgedeki halka yardımların ulaştırılması daha da kolay oldu.

Orman yangını sonrası Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni açıklama!

Geçtiğimiz gün Bebek'te br restoran çıkışında muhabirlere yakalanan çift, yaşanan üzücü olaylar ile ilgili açıklamada bulundu. Türkiye'de yaşanan orman yangınları ile ilgili büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Fahriye Evcen - Burak Özçivit çifti, Gümüşlük'te yer alan evlerinin yakınında çıkan yangın esnasında da büyük bir korku yaşadıklarını ifade etti.

Yaşadıkları üzüntüyü dile getiren çift, 'Yaşanan olaylar herkesi olduğu kadar bizi de üzdü. Biz de zaten dönmüş bulunduk sonradan da bir şeyler oldu. Çok korktuk orada da fazla tadımız yoktu. Zaten ikimizin de dizi hazırlıklarımız başlamıştı onun için dönmüştük. Belki bir daha gidecektik ama bu yaşananlardan dolayı insanın canı gitmek istemiyor.' sözlerini kullandı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti yeni sezonda ayrı projlerde yer alacağını dile getirirken, güel oyuncu Fahriye Evcen ise, 'Ben de ekranda olmayı özledim. Az kaldı sete çıkmaya, Karan bir o sete bir bu sete gidip arada gezecek' sözlerini kullandı.

Ülkenin güneyinde meydana gelen yangınların ardından İstanbul'da ki evlerine dönen çift, uçaktan iner inmez Gümüşlük'te evlerine yakın bir ormanlık alanda çıkan yangının haberini almışlardı. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Burak Özçivit, 'Gümüşlük, şimdi de bize geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun' sözlerni kullanmıştı.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar