Osman Sınav'dan yeni bir asker dizisi : FEDA

Osman Sınav'dan yeni bir asker dizisi : FEDA
Kış sezonuna damga vuran asker dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Osman Sınav'ın kaleminden çıkacak olan dizinin adı Feda olacak. Bakalım Osman Sınav'ın yönetmenliğini yapacak olan dizi diğer asker dizilerini geçecek mi?

Son döneme damgasını vuran asker dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak Star TV'de Söz, Fox TV'de Savaşçı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisi televizyon dünyasına damga vurmuştu. Bir bomba da ünlü yönetmen Osman Sınav'dan geldi. Osman Sınav daha önce yıllarca ekranlara gelen Kurtlar Vadisi dizisine imzasını atmıştı. Kurtlar Vadisi'nin yanı sıra Süper Baba, Acı Hayat, Ekmek Teknesi ve Deli Yürek gibi efsane yapımlarıda bulunmaktadır. Bunlara ek olarak bir de şimdi asker dizisi için hazırlıklara başladı.

YENİ DİZİ : FEDA!

Osman Sınav son olarak Şahane Damat ve İnadına Aşk gibi farklı konu ele almış fakat başaramamıştı. Bu tarz diziler ile beklediği başarıyı elde edemeyen ünlü yönetmen son bombayı asker dizisinden yana kullanmak istedi. Çok yakında ekranlara gelecek olan dizi babaları şehit olan 4 çocuğun hayat hikayesini konu alıyor. Dizinin adının Feda olacağı fakar henüz hangi kanalda yayınlanacağın kesinleşmediği açıklandı. Dizi ile ilgili tüm gelişmeleri canlitv.com adresinin blog kısmından takip edebilirsiniz..

07-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar