Osman Sınav'ın yeni bombası Yalnız Kurt çok yakında Atv'de!

Osman Sınav'ın yeni bombası Yalnız Kurt çok yakında Atv'de!
Televizyon dünyasının efsane yönetmenlerinden olan Osman Sınav'dan yepyeni bir dizi müjdesi geldi. Osman Sınav'dan yeni dizi Yalnız Kurt çok yakında Atv'de..

Bir çok kanal yeni sezon için kolları sıvadı. 2019 - 2020 sezonu için her kanal yepyeni dizi ve oyuncu kadrosundaki isimler ile damga vurmayı planlıyor. Heyecan ve merakla beklenen dizilerden birisi de Osman Sınav'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yalnız Kurt oldu. Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? ATV ekranlarının yeni dizisi Yalnız Kurt'un kadrosunda hangi isimler var? İşte usta yönetmen Osman Sınav'ın kaleminden çıkan Yalnız Kurt dizisi ile ilgili tüm detaylar..

Osman Sınav'dan yeni dizi : Yalnız Kurt

Geçtiğimiz sezon Sen Anlat Karadeniz dizisi ile reytingleri alt üst eden Atv, bu sezonda Osman Sınav'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yalnız Kurt dizis ile büyük bir başarı elde etmek istiyor. Televizyon dünyasının en çok izlenen ve ilgi ile takip edilen dizilerin mimarı olan Osman Sınav, bu sezon Yalnız Kurt dizisi ile aynı başarıyı yakalayacak mı? Osman Sınav'ın Sen Anlat Karadeniz'in senaristliğinden elini çekmesiyle dizi reytinglerde resmen dibi görmüştü. Osman Sınav Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Deli Yürek, Pars gibi bir çok izlenme rekorları kıran dizileri izleyici ile buluşturdu. Böyle başarılı bir isimin yeni dizisi gündeme adeta bomba gibi düştü. 

Yalnız Kurt Konusu:

Osman Sınav imzası taşıyan Yalnız Kurt dizisinin konusu henüz netlik kazanmadı. Fakat gelen iddialar arasında tek başına yaşam mücadelesi veren bir gencin hayat hikayesini konu alacağını söyleniyor. Hem dram hemde büyük bir başarı öyküsüne tanıklık edeceğiz. Yalnız Kurt dizisi ile en çok merak edilen sorulardan birisi de ne zaman başlayacağı oldu. Fakat ne kanaldan ne de yapım şirketinden bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Cast çalışmaları hız kesmeden devam eden dizinin 2019 - 2020 yeni sezonunda ekranlarda olması bekleniyor. Osman Sınav'ın böylesine önemli bir projenin başlama tarihini de stratejik bir zamanda yapacağını düşünüyoruz. Daha çok yeni olan dizinin ne başrol oyuncusu ne de oyuncu kadrosu henüz netleşmemiş durumda. Yalnız Kurt dizisi ile ilgili Cast çalışmaları hala devam etmektedir. Dizi ile ilgili netleşen detayları siz değerli takipçilerimizle çok yakında paylaşacağız..

12-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar