Öykü Gürman iki yeni projeyle ekranda olacak

Öykü Gürman iki yeni projeyle ekranda olacak
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman iki yeni projeyle ekranda olacak. Öykü Gürman reklam ve film projesi ile yeni sezona hızlı başlıyor. İşte Öykü Gürman'ın yeni projeleri…

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Öykü Gürman yeni projelerle seyirci karşısına çıkacak. Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyuncu yönüyle de başarılı işlere imza atan Gürman yeni sezonda iki anlaşma yaptı. Bir reklam filmi anlaşması yapan Öykü Gürman sık sık reklam kuşağında ekrana gelecek. Öte yandan Gürman bir sinema filminde başrol olarak yer alacak. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansıyla dikkat çeken Öykü Gürman kısa sürede ekranın aranan yüzlerinden biri olmayı başarmıştı.

Öykü Gürman o markanın reklam yüzü oldu

Şarkıları, oyunculuğu ve samimi tavrıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Öykü Gürman yeni anlaşmalarla yoğun bir döneme giriyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Öykü Gürman Temmuz ayı içerisinde gösterime girecek bir reklam filminde yer aldı. İlay Alp Giray tarafından çekilen Juss meyve sularının reklam yüzü Öykü Gürman oldu. Öykü Gürman Temmuz'da yayınlanmaya başlanacak reklam filmiyle sık sık ekranda olacak. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Gürman'ın reklam filmi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Öykü Gürman İlker Aksum'la başrol oynayacak

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı çok beğenilen Öykü Gürman yeni bir sinema filmi için anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu İlker Aksum'la başrolleri paylaşacak. Uğur Yağcıoğlu tarafından projelendirilen Aşkın Ömrü adlı sinema filminde İlker Aksum ve Öykü Gürman birlikte başrol oynayacak. Kurban Bayramı sonrası çekimlerine başlanacak Aşkın Ömrü isimli sinema filmi de Öykü Gürman'ın ikinci projesi olacak. Gürman hem reklam filmi hem de sinema filmi ile sezona hızlı bir giriş yapıyor.

Başarılı isimlerden biri olan Öykü Gürman farklı projelerle ekrana gelmeye devam ediyor. Öykü Gürman geçen sezon Show Tv'de yayınlanan Günün Yemeği adlı programda da sunucu olarak yer almıştı. Gürman 4 Ağustos 1982'de dünyaya geldi. Gürman Türk pop ve flamenko şarkıcısı olarak da oldukça başarılı işlere imza attı. Gürman, hem şarkıcı hem de oyuncu olarak beğenilen bir performans sergiliyor.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar